Jump to content

Rondane 3 trek camp.


Steeltrojan

Recommended Posts

Hei. 

Jeg driver og skal kjøpe et nytt telt og har naturlig nok sjekket Finn.no der det er noe muligheter. Det jeg ser er at helsport selger et Rondane trek 3 camp inkl footprint til 2799. Total vekt er oppgitt som 3.15 kg samtidig som den tidligere modellen er oppgitt å være på 2.5 kg. Noe jeg da lurer på først er om den totale vekten på den førstnevnte er inkl footprint da dette ikke fremkommer. Vekt betyr like mye som pris for meg og optimalt sett så hadde jeg gjerne kjøpt et brukt 2-manns telt om noen har det til overs men går for denne dersom vekta uten footprint er rundt 2.5. Noen som har erfaring med dette? 

Edited by Steeltrojan
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Det står ikke spesifikt at totalvekten er 3,15 kg. Sannsynligvis gjelder dette kun telt + stenger, mens plugger (0,25 kg) og repkit (0,15 kg) kommer i tillegg. Altså totalt 3,55 kg. Med footprint bikker du 4 kg. Tipper at den tidligere modellen du henviser til er "ikke-camp-modellen" Rondane 3, altså med en stang mindre og mindre fortelt. Hvis du dobler budsjettet finner du superlight-varianten til halve vekta på Helsport-outleten. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Takk for svar 🙂

Ble en pent brukt Rondane 3 fra 2006 på meg og fikk denne til 2500. Vekta er lavere en på trek serien (2,2 kg) samt at den er veldig kompakt i bagen mtp størrelsen. Tror den holder litt bedre i lengden en superlight serien grunnet litt tykkere materiale

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy