Gå til innhold

Steeltrojan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Steeltrojan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for svar 🙂 Ble en pent brukt Rondane 3 fra 2006 på meg og fikk denne til 2500. Vekta er lavere en på trek serien (2,2 kg) samt at den er veldig kompakt i bagen mtp størrelsen. Tror den holder litt bedre i lengden en superlight serien grunnet litt tykkere materiale
 2. Hei. Jeg driver og skal kjøpe et nytt telt og har naturlig nok sjekket Finn.no der det er noe muligheter. Det jeg ser er at helsport selger et Rondane trek 3 camp inkl footprint til 2799. Total vekt er oppgitt som 3.15 kg samtidig som den tidligere modellen er oppgitt å være på 2.5 kg. Noe jeg da lurer på først er om den totale vekten på den førstnevnte er inkl footprint da dette ikke fremkommer. Vekt betyr like mye som pris for meg og optimalt sett så hadde jeg gjerne kjøpt et brukt 2-manns telt om noen har det til overs men går for denne dersom vekta uten footprint er rundt 2.5. Noen som har erfaring med dette?
 3. Ja jeg la også merke til at det ikke er noen særlig produktinfo andre steder for det meste dem selger men har nå brukt det en stund og kan bekrefte at dem holder godt i lengden og har veldig bra sømmer som jeg ikke har klart å slite ut ennå. Tåler røft vær på havet og tunge turer i terreng. Kommer nok ta turen inom det igjen i januar og utøke sortimentet da det med stor sannsynlighet blir flere besøk i skog og fjord neste år.
 4. Absolutt og jeg kan nevne at ved å jevnlig ta turen inom butikken så var det mulig å finne en rå regntett softshell til halv pris(400 kr) og en windbreaker til 300. Disse to er godt brukt for båre villmark og seiling over et år og holder godt ennå. Bruker en av deres tykkere softshell jakker nå på vinteren med baselayer og ullgenser og har aldri vært mer bekvem i varierende temperatur. Turbuksene fra Claes ohlsson er også en favoritt om dagene og prisen dem har er kun 500 kr. Finns mye bra der ute som ikke nødvendigvis koster skjorta 👍
 5. Det er nok mange forskjellige meninger og svar på et slikt spørsmål. For min del så er turer som ender opp i nærheten av innsjøer noe som mer eller mindre er et statisk punkt i planleggingen. Stang for fluefiske tar ikke alt for mye plass og veier ganske lite ettersom hele konstruksjonen er basert på kompositt. Det skal da mye til for at man ikke får noen napp. Men for å besvare det opprinnelige spørsmålet vedrørende karbohydrater så legger jeg til en liste her på det man kan få tak i på sommer og høst. BÆR Skrubbær Tyttebær Markjordbær Melbær Blokkebær Blåbær Åkerbær Nyper Blphegg Alaskakornell Rips Rognebær Stikkelsbær Bringebær SOPP Kantarell Blek piggsopp Steinsopp Røyksopp ANNET Nestler Jeg vil anbefale boken villmarks håndboka fra Lars fælt da dette inneholder mye av samme forskning det svenske mititæret har skrevet om der dem beskriver hva man kan spise om hvordan man skal tilberede det man finner. Det er ikke alt som er verdt å spise selv om det går an å spise. Det finnes nok en bra del mer og jeg ser at det allerede er nevnt noen alternativer lenger oppe i denne tråden. Jeg var ute mye opp til en uke i ungdomstiden der vi ofte hadde med ris som supplement til fisk og en enkel kjele å sette på bålet. Det var ikke alltid slik at man fant så mye bær eller annen karbo som man kan spise i mengder etter at man hadde vandret noen mil rett ut i villmarken men vil man lave te fra innsjøvann for å kamuflere smaken så finnes det rikt med varianter der skudd fra gran og furu mer eller mindre alltid er tilstede.
 6. Har ikke vært borti det merket tidligere men kan anbefale sport outlet kjeden som har butikker rundt om i Norge. Der finner man ofte bra tilbud på veldig bra klær fra Hildre og Vikafjell blandt annet.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.