Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky.
For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader.
Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt

2017-12-16 22.32.59.jpg

Endret av tubbs

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekk denne!

"Å - det smakte bra"

Av Skjult lenke - logg inn for å se den, Mai 12, 2017 In Skjult lenke - logg inn for å se den 

  • Skjult lenke - logg inn for å se den
  • Skjult lenke - logg inn for å se den
  • Skjult lenke - logg inn for å se den
  • Skjult lenke - logg inn for å se den
  •  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.