Gå til innhold
  • Bli medlem

Tilberedning av småfisk.


Anbefalte innlegg

Gjest Mareng
Skrevet

Hei.

Jeg fisker i noen ganger i vann som er full av småfisk. Det er jo kjekt å fiske uansett og skaffe sin egen mat. Det er jo veldig mye bein, og veldig lite fisk, men det er noen ganger er det alt man får (overbefolkede vann). Ett sted går grensen for hvor liten den kan være for å kalles spiselig, men der varierer nok fra person til person.

Hvordan tilbereder dere småfisken?

Annonse
Skrevet

Du kan pakke dem inn i våt myrmose og legge dem rett på glørne i bålet og når mosen begynner å brenne på utsiden så er fisken ferdig kokt. Eller du kan åpne dem som en klippfisk og henge dem på en Y-formet kvist ved siden av bålet og la varmen fra bålet steke fisken. 

  • Liker 1
Skrevet

Småtryte er god mat, men det er litt jobb. Jeg flår den og steiker sprø i godt smør. Trekker ut beina og sitter igjen med forholdsvis beinfrie små "fileter".

  • Liker 3
Skrevet
3 timer siden, whistler skrev:

Småtryte er god mat, men det er litt jobb. Jeg flår den og steiker sprø i godt smør. Trekker ut beina og sitter igjen med forholdsvis beinfrie små "fileter".

Småtryte = småabbor?

Heller flere små enn en stor abbor i stekepanna synes jeg 😊

Skrevet
1 time siden, Kjellis skrev:

Småtryte = småabbor?

Heller flere små enn en stor abbor i stekepanna synes jeg 1f60a.png

Abbor ja 😃 Forøvrig helt enig. De små smaker best 😃

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.