Gå til innhold
Barskekarsten

Parkering i Alta

Anbefalte innlegg

Vi er på jakt etter et trygt sted i Alta hvor vi kan sette bilen mens vi er på tur. Planen er å sette bilen igjen i Alta i begynnelsen av mars og komme tilbake og hente den i begynnelsen av mai. Det hadde vært greit å sette den et sted der den ikke blir kjørt over av brøytebiler eller herpa på mens vi er på tur.

Er det noen her som har plass til den søte Ford Focus'en (som lyder navnet Fiona)noen måneder eller veit om et sted det går ann å sette henne i Alta?

 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

flyplassen har langtidsparkering, campingplassene i øveralta kunne sikkert vært villig til å dele litt plass til dere. Ellers er det mange privatpersoner som sikker kunne "gid" bort en parkeringsplass i det tidsrommet. Hvis jeg fremdeles bodde der kunne du lånt oss meg i det tidsrommet, men jeg bor ute med kysten nå...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av gramjeger
   Kona og jeg har tenkt å gå fra Noresund til Haglebu i sommer. Til og fra Noresund er det mulig å komme seg kollektivt, men Haglebu er vanskeligere. Dermed er planen å parkere en bil i hver ende. Noen som vet om det er ok å la bilen stå på parkeringen til Haglebu Skisenter, Haglebu Fjellstue eller Haglebu Turistheim noen dager? Eventuelt hvor mye det koster å parkere der vs taxi?
  • Av Birka Øhlenschlæger Nielsen
   Hei,
   Nogle venner og jeg skal på vandretur på Hardangervidden denne sommer, og vi regner med at have udgangspunkt i Rjukan. Vi kører derop, og skal derfor bruge et sted at parkere. Vi har tænkt os at tage Krossobanen op og ned, og vil derfor høre, om nogen ved noget om parkeringsforhold der i nærheden?
    
   Birka
  • Av Gert Van Rooy
   Jeg og sønnen min på 9 vil gjerne dra på en ukes telttur i juni neste år. Planen er å sette opp et romslig telt, og være der hele uken. Vi tenkte å fiske, fyre bål, gå korte turer og slappe av. Evt bade.
   Så vil gjerne finne en plass jeg kan kjøre til (kan bli droppet, så trenger ikke å stå der i en uke, men må kunne bære alt utstyret inn). Og må være mulig å fyre bål - det vil si må kunne finne ved i nærheten. Noen som har gode forslag, la oss maks 2 timer fra Bergen? 
  • Av Fjeldabe
   Hei, 
   til helgen legger jeg ut på vandring i Vassfaret. Dette er område jeg har lyst til å undersøke i flere år. Spørsmålet er litt hvilke forbehold jeg bør ta, siden jeg strengt talt ikke kjenner området eller rutinert til turer med overnattinger når det trolig blir minusgrader om natten. Jeg har telt, men dette er tungt, derfor ønsker ejg kun å bruke tarp og sovepose. Varmt tøy er derfor naturlig nok en del av planen. Til oppvarming har jeg med gassbrenner og rikelig med gass, i tillegg til fyrstikker (stormsikre) for å lage bål.
   Spørsmålet er egentlig i hovedsak hvor jeg bør parkere, hvilke stier jeg bør følge og hvor jeg får fatt i et godt kart for turen? Jeg ønsker å se trollfoss og ta en tur til Melodden da dette ser flott ut. I tillegg ønsker jeg å fiske en del og forøvrig ta livet med ro, da jeg har vært gjennom en stressende periode. Bør jeg holde meg til fiske med sluk eller er mulighetene gode med mark og dupp? Kjenner noen noen gode fiskevann hadde jeg blitt veldig takknemlig også  
  • Av StineHV
   FINNMARKSVIDDA på langs. Kåret av Forbes reiseguide til en av verdens fem flotteste skiturer - med god grunn! Jeg elsker Finnmarksvidda - ferdig snakka!
   Bilder og kort om dagene (link til bloggen): Skjult lenke - logg inn for å se den
   Neste tur der håper jeg blir den gamle postruta. Da med barn. Finnmark er unik og fantastisk vakkert. Skituren er noe alle kan gjøre Bare å legge opp til det antallet dager man ønsker og hvor tungt man vil pakke.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.