Jump to content
IGNORED

Off the beaten path in femundsmarka


Thomas E
 Share

Recommended Posts

Skal ha en ukestur til Femundsmarka i sommer og prøver å undersøke hvor man kan komme seg litt utenfor områdene hvor "alle" er. Noe om kanskje hjelper er at jeg (gud forby) reiser uten fiskestang, så jeg er ikke avhengig av noe fiske. Jeg skal bare nyte livet og stillheten. Jeg har hørt at jeg bør holde meg unna Røavassdraget og hadde nettopp et gjensyn med Monsens tur fra NRK hvor han påsto han skulle reise til mindre befolka områder og så vidt jeg kunne se på kartet var hans rute øst for nordlige deler av Femunden.

Noen kjentfolk som har noen gode tips for hvor jeg kan traske rundt? Jeg er ikke redd folk, men foretrekker å campe alene.

Link to comment
Share on other sites

Hva med en tur opp på Store Svuku? Det er jo generelt mindre folk jo lenger inn mot grensa du kommer. Øvre deler av Grøtådalen og Vonsjøtraktene er personlige favoritter. Ikke akkurat urørt terreng, men ganske lite folk. Ellers sies det jo at områdene nord for Røa mot Muggsjøene skal være fine, uten at jeg selv har vært der.

Link to comment
Share on other sites

Jeg pleier å kikke på kartet og legge turen på tvers av områder der jeg ikke ser særlig mye stier. Å krysse en sti gjør heller ikke så mye hehe. I Femundsmarka kan du da treffe på blokkmark av voldsomme dimensjoner. Jeg traff på det en gang, men det var det verd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy