Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jag har fått för mig att lage pannekaker på tur. Och måste ha en stekepanne som passar till detta. Den måste tåla att stå på gas och bensinkök, även handtaget måste tåla att det blir varmt. Riktigt varmt. Så antingen "full-metall-pan" design eller material i handtaget som står pall för i alla fall 300 grader. Teflon är gränsfall.

Det är nödvändigt med låg sarg på pannen så man enkelt och elegant kan vända på pannekakerna. 

Teflon är OK, men jag räknar med att det brinner upp efter en tid. Det brukar bli så med stekpannor som används på gaskök om man är oförsiktig.

Lämplig storlek: 15-18cm. Skall bäras med på tur. Støpejern er för tungt, tror jag. Kan vara värt att fundera på. Det håller ju jäkligt bra.

Annonse
Posted

Vet ikke om du får tak i Ikea Steka lenger, men den meget bra, rimelig lett og koster under 50 kroner!

Som alle nonstick panner holder den ikke evig, men forbausende bra. Etter å ha  testet ut en kjøpte jeg 3 til, og har fortsatt en ubrukt igjen etter å ha brukt min både hjemme og på tur i 5 år.

 

dsk

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy