Jump to content

Soveposekombinasjon vinter..?


cosmogs

Recommended Posts

Hei, for meg er lysten på vintertelting ny og stadig stigende. Og da trenger man jo masse egne greier for å holde varmen. Liker varme.  :rolleyes:

 

Har nå en Helsport Svadalen sovepose. God og stor, ekstra bred dunpose, T-lim minus 14 om jeg ikke husker helt feil. Har det greit i denne med lakenpose i silke i temperaturer ned mot null, men ser ikke for meg at denne holder i minus 10 - 20...

 

Så er spørsmålet, er det smart å tenke på å kjøpe en relativt lett sommerpose for å benytte den inne i Svadalen posen? For å ha en smidig og fleksibel soveposeløsning? Har sett det anbefalt av et par her inne tidligere, og er ute etter konkrete tips om soveposer som egner seg for dette i min Svadalen. Kan vel trolig slippe unna med en syntetisk dersom jeg velger denne løsningen? En ekstra bonus er selvsagt at hey! da har jeg sommerpose også! Svadalen blir litt varm midtsommers, men funker greit iom at glidelås går hele veien og egen glidelås på fotsiden.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Den ideelle kombo er vel egentlig dun innerst og synt ytterst, hvis det skal brukes over flere dager. Grunnen er at kondens fra kroppen blir til is i de ytterste lagene, og da mister dun sin fordel... vekt/varme. Dun/dun kombo blir lettere, men har jo samme "problenet". Dampsperre er også en mulighet.

For en natt eller to går ideen din utmerket :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy