Gå til innhold
 • Bli medlem

cosmogs

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cosmogs

 • Bursdag 06. april 1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

600 profilvisninger
 1. dsk ga et utrolig godt svar på dette, og jeg håper du får den til å funke tilfredsstillende. Om du ikke får orden på den og velger å kvitte deg med den, gi meg et hint. Har blitt "helt Coleman", nettopp restaurert en 220F lanterne totalt, og det hadde vært gøy med et nytt prosjekt.
 2. Hei, for meg er lysten på vintertelting ny og stadig stigende. Og da trenger man jo masse egne greier for å holde varmen. Liker varme. Har nå en Helsport Svadalen sovepose. God og stor, ekstra bred dunpose, T-lim minus 14 om jeg ikke husker helt feil. Har det greit i denne med lakenpose i silke i temperaturer ned mot null, men ser ikke for meg at denne holder i minus 10 - 20... Så er spørsmålet, er det smart å tenke på å kjøpe en relativt lett sommerpose for å benytte den inne i Svadalen posen? For å ha en smidig og fleksibel soveposeløsning? Har sett det anbefalt av et par her inne
 3. Oh la la og halleluja! Vakkert! Definitivt verd litt frost - frostworthy...?
 4. Nettopp kommet hjem fra 4 døgn på Hardangervidda, og storfornøyd med 550B exponentens innsats underveis. Ingen ekstreme forhold, men den gjør det den skal gjøre, enkelt og problemfritt. Hva mer kan man ønske...? (Og yey! Da jeg kom hjem kunne jeg hente 1967 Coleman 220F lanternen jeg kjøpte på posten. Den gamle damen trengte nye glødenett, ellers strøken og tett og synger som en 20åring! ) Jepp, jeg har nok blitt en Coleman.
 5. @Elisabeth-81 Ikke enda, kom nettopp hjem fra 4 døgn på Hardangervidda, utgangspunkt Synken. Helt nydelig, go`vær og lite folk. Norefjell og Høgevarde står fremdeles høyt på lista, håper å rekke det før sneen faller, og om den gjør det - kanskje en grei unnskyldning for å anskaffe et vintertelt...? @Gyltebo - Ranten er definitivt notert, takk!
 6. Fjellsport er det eneste bokmerket mitt med en kommentar etter. Jeg har bokmerket det som: "fjellsport - superbutikk" Helt enkelt fordi de har et kjempeutvalg, de sender ting umiddelbart, de har gode priser og det var veldig greit å komme innom lageret i Sandefjord for å kikke på forskjellige liggeunderlag da jeg skulle kjøpe mitt første og var rimelig frustrert over det brede utvalget. Har siden kjøpt ganske mye fra fjellsport og vært superfornøyd. Padlespesialisten derimot...var dum nok til å bestille en vannpose derfra for 4 - 5 uker siden. Fikk en mail om at den var sendt pr post. M
 7. Mottok min Coleman 550B exponent i går, for en fantastisk liten sak! Denne kommer fra nå av til å bli med på samtlige turer!
 8. Takk, fant ut av det til slutt. Den må simpelthen ikke stå på offroad. Men synes det var merkelig at den rekalkulerte ruten og begrunnet det med at kartet ruten var opprettet med ikke finnes på enheten. Hvilket det jo gjør. Men vi er venner nå, Dakota`n og jeg!
 9. Sikkert en enkel sak dette, men hodet mitt er åpenbart av det enkle slaget - så hjelp! Som emne sier - ruten min vises i luftlinje. Har for eksempel lagt inn rute med Basecamp og synket den inn på Dakota. I Basecamp vises ruten korrekt, følger altså sti. Men på Dakota blir alle rutene liggende i luftlinje. Hvilket ikke er helt greit når jeg er til fots. Kan liksom ikke forstå annet enn at dette skal justeres under: Oppsett - Ruting - men har forsøkt de alternativene som finnes og den ekle luftlinjen er der like herlig. For ordens skyld, står Dakota nå på: Veledningsmetode:
 10. Mottok Arc´teryx Altra75 i dag, imponert! Fått grundig test i trapper og i nærliggende terreng, ut på fjellet i morgen. Burde fulgt med regntrekk til den prisen, men har et fra Helsport som passer. Donorsekken kostet t 498,- fra Helsport Outlet, omtrent samme prisen som regntrekket fra Arc´teryx
 11. Glimrende, takk skal du ha! Mye å lære når "alt" er nytt. Skulle jo i utgangspukntet kun ha et telt til MC turer, men andre muligheter frister og lokker - heldigvis!
 12. Høgevarde og Høgevardtjenn virker å være et knalltips, bekrefeter at dette forumet er genialt ift kompetanse på det meste! Har ikke kart over området (annet enn googlemaps), kart kjøpes inn til uka og GPS er på vei pr post. Men slik jeg forstår det er det 2 timers gange på merket sti fra Tempelsetra (hvor det trolig er greit å parkere..?) opp til Høgevarde. Høres overkommelig ut første dagen for en fersking. Eneste hensikten med turen er å campe, oppleve ro og være uten mobildekning. Og dessuten få en liten forsmak på hva Hardangervidda har å by på uken etterpå.
 13. Noen som er kjent i området, og vet om det finnes fine teltplasser på øst eller vestsiden av Istjern? I såfall - greit å parkere på/ ved Tempelseter, evt andre alternativer? Eller forsåvidt - andre gode steder ved vann/ elv på Norefjell? Har noen fridager i kommende uke.
 14. Norrøna Gore Tex Pro jacket (norsk firma, burde kanskje kalt den jakke og ikke jacket..?) Halv pris på fjorårets fordi den er gul på Norwegian Outlet Vestby (jepp - enda et erketypisk norsk navn...)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.