Gå til innhold
Gjest

Hagle

Anbefalte innlegg

Gjest
Skjult lenke - logg inn for å se den er dette en hagle noen har erfaringer med? Anbefalt? Bra ny begynner hagle? Takker for alle svar!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg kjenner ikke denne hagla spesielt. Virker å være et greit og robust våpen. Skal jeg plukke på noe så må det være at det er èn avtrekker. Med ulike boringer er det greit å kunne velge hvilket løp som skal avfyres. Det står ikke noe om at den har løpsvelger heller. Fast løpsrekkefølge, løpsvelger eller to avtrekkere. Det blir smak og behag men selv så foretrekker jeg to avtrekkere. Har du prøvd å spørre på forum med mer fokus på våpen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Et søk på et mer egnet forum:

 

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Nei, ingen løpsvelger. Men Silma Storefjell later ellers til å være en grei hagle. Synes å huske at man før i tiden regnet med at første skuddet ville være på kortere hold enn andre, så det er vel bare å sette inn choker deretter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er ei grei hagle, men ikke det beste kjøpet etter min mening. Du får en Star Baikal for en tusenlapp mindre, og det er ikke noe dårligere hagle. Skal du opp i kvalitet fra den kan du se på Lanber Gyttorp, for eksempel. Den ligger på ca 7500,- og er et godt kvalitetshakk opp.. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du som ikke har så mye peiling ennå bør dra til en butikk med peiling og få hjelp til å plukke et våpen som passer deg. Brukte våpen kan ofte være vel så bra kjøp som nye. Mange våpenbutikker har mye brukte hagler.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Enig med siste taler. Jeg ville kjøpt brukt hvis pris var et tema og fått en børsemaker til å tilpasse skikkelig. Sjekk forøvrig på Kammeret, det finnes uendlig med innlegg om valg av hagle ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest

denne haglen her da? Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den hagla treffer helt sikkert det du sikter på, noe alle hagler gjør. Det du bør tenke på er ikke merke og modell, men å finne ei hagle som passer deg. Det gjør du i en god våpenbutikk. Om ei hagle er god for en nybegynner avgjøres av om den passer til akkurat denne nybegynneren. Dvs at ei hagle til 4000 kan være bedre enn ei til 20 000. En annen sak er at om du ikke er fullt utvokst ennå, så vil ei hagle som passer nå ikke nødvendigvis passe deg om 3 år. Det kan derfor være greit å finne noe ok billig (brukt) som passer nå. Og så selger du denne og kjøper ny om noen år når du vet bedre hva du skal ha. Hvis økonomien tillater det kan det være ei god investering å få tilpasset hagle hos børsemakeren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: Skjult lenke - logg inn for å se den
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Skjult lenke - logg inn for å se den

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Skjult lenke - logg inn for å se den
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.