Jump to content

Hagle


Guest

Recommended Posts

Annonse

Jeg kjenner ikke denne hagla spesielt. Virker å være et greit og robust våpen. Skal jeg plukke på noe så må det være at det er èn avtrekker. Med ulike boringer er det greit å kunne velge hvilket løp som skal avfyres. Det står ikke noe om at den har løpsvelger heller. Fast løpsrekkefølge, løpsvelger eller to avtrekkere. Det blir smak og behag men selv så foretrekker jeg to avtrekkere. Har du prøvd å spørre på forum med mer fokus på våpen?

Link to comment
Share on other sites

Et søk på et mer egnet forum:

 

http://www.kammeret.no/forum/search.php?keywords=Storefjell&terms=all&author=&fid%5B%5D=3&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=S%C3%B8k

 

Nei, ingen løpsvelger. Men Silma Storefjell later ellers til å være en grei hagle. Synes å huske at man før i tiden regnet med at første skuddet ville være på kortere hold enn andre, så det er vel bare å sette inn choker deretter.

Link to comment
Share on other sites

Det er ei grei hagle, men ikke det beste kjøpet etter min mening. Du får en Star Baikal for en tusenlapp mindre, og det er ikke noe dårligere hagle. Skal du opp i kvalitet fra den kan du se på Lanber Gyttorp, for eksempel. Den ligger på ca 7500,- og er et godt kvalitetshakk opp.. 

Link to comment
Share on other sites

Den hagla treffer helt sikkert det du sikter på, noe alle hagler gjør. Det du bør tenke på er ikke merke og modell, men å finne ei hagle som passer deg. Det gjør du i en god våpenbutikk. Om ei hagle er god for en nybegynner avgjøres av om den passer til akkurat denne nybegynneren. Dvs at ei hagle til 4000 kan være bedre enn ei til 20 000. En annen sak er at om du ikke er fullt utvokst ennå, så vil ei hagle som passer nå ikke nødvendigvis passe deg om 3 år. Det kan derfor være greit å finne noe ok billig (brukt) som passer nå. Og så selger du denne og kjøper ny om noen år når du vet bedre hva du skal ha. Hvis økonomien tillater det kan det være ei god investering å få tilpasset hagle hos børsemakeren.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy