Jump to content

(Telt, soveposer og liggeunderlag) - Helsport Ringstind Light 2


Veidemannsblod

Recommended Posts

Helsport Ringstind Light 2 er å regne som 3-sesongstelt. Undertegnede har hatt teltet i ett år nå, og brukt det under de fleste forhold. Også vinterstid.De to umiddelbare fordelene jeg opplever med dette teltet er:

1. At det er utrolig enkelt og raskt å sette opp. Den halvblinde, giktbrudne bestemora di fikser biffen på et par minutter. Kun èn stang.

2. Veldig lett i vekt. Oppgitt til ca 1,7 kilo.

I tillegg er det den velkjente kvaliteten i stoff, sømmer og barduner som Helsport har. Flott forteltsløsning på langs av teltet. Gode luftemuligheter. Lommer inni teltet for oppbevaring av småting.

Ringstind 2 Light har i tillegg den ekstra høyden inni teltet, som gjør at man kan sitte helt oppreist inni. Dette kontra Ringstind Superlight-modellen, som har lavere innehøyde.

Bakdelen jeg har erfart med dette teltet, er at det er noe sårbart i meget sterk vind. Jeg har brukt teltet seinvinter/tidlig vår i sterk storm, med orkan i kastene. Vinden strøk på langs av teltet og presset/bøyde teltstanga helt ned i de sterkeste kastene. Det forårsaket slakk i teltduken, en helsikes blafring, og masse juling på duken. Måtte lappe det ett sted, hvor duken rett og slett ble slitt et lite hull på i gjennom natta, etter at den ble presset/dratt voldsomt i den svært sterke vinden over en periode på 6-7 timer. Det fine var at stoffet ikke revnet, og at den tynne "filmen" i stoffet holdt.

Alt i alt: Jeg er svært godt fornøyd med Ringstind 2 Light. Et telt jeg anbefaler på det sterkeste til 3-sesongsbruk. Lett i vekt, svært enkelt og sette opp, god kvalitet, praktiske løsninger.

Click here to view the article

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy