Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvor tok Hedlo veien ?


VesleKari

Anbefalte innlegg

Skal litt skamfull innrømme en blemme her. Gikk rundt på Hardangervidda i sommer. En av dagene, så gikk vi fra Bjoreidalshytta på vei til Hedlo.

Med god merking, så lot jeg kartet ligge oppe på lokket på sekken. Jada, det er selvfølgelig idiotisk... Men så til spørsmålet. Vi gikk på merket sti helt frem til der hvor vi mente Hedlo lå. Da vi sjekket kartet, så var det selvfølgelig forsent. Vi skjønnte ingenting. For hytta skulle ligge der vi var.

Vi kom frem til en elv,som er avmerket på kartet at den skal ligge. DNT stien fortsetter over elva. Denne elva er stor nok på kartet, til at vi skulle ha vært på rett plass.Det er ikke avmerket noen elv som kan være så stor at den kan forveksles med en annen. Men hytta var borte. Vi er teltere, så det var ikke noe problem. Vi bare snudde, og gikk tilbake helt til vi kunne orientere oss på kartet igjen. Vi snudde aldri for å gå mot Hedlo igjen. Men kan noen forklare oss hvor vi var? Vi var ikke på stien fra Langavasshallet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tror dere rett og slett har sett litt mye ned :P

Skulle gjerne likt å visst hvor dere var da dere orienterte dere tilbake til et "sikkert" punkt, for sånn jeg erfarer det så skal det ikke være noe problem å finne Hedlo.. Gikk dere forbi Hadlaskard og over elven (Veig) der? Eller høres Rjoto kjent ut?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi snudde og gikk tibake igjen og slo leir etter ca 45 minutter. Det var først neste dag etter en liten marsj,i retning Nybu,

at vi fant vår plass på kartet. Vi nærmet oss da Tverrgavlen og Dyresminnet. Så vi var ikke i nærheten av Rjoto og Hadlaskar.

Når vi gikk over elven ved der vi mente at Hedlo var, så var det ikke noe bru., men DNT stien fortsatte rett frem. I følge kartet, så er det jo ikke noe sti der.Det var heller ikke noe sti på øst siden av elva...Ved Hadalaskar går jo stien videre over elva, men der er det jo bru. Noe vi ikke gikk over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.