Jump to content

Telt


Bloobay

Recommended Posts

Annonse

Stemmer det. Doite har visst så vidt annkommet Norge. Er en Chilensk produsent som vistnok er de største i latin Amerika. Men det som står skrevet på hjemmesiden om teltet er vel litt tynt så jeg er ute etter evt erfaringer med dette teltet eller merket:)

Kan alltids ta imot tips om gode en-tomannstelt. Vekta skal helst ikke være mer enn 2,5 kilo. Det må tåle en godt med regn og gjerne litt vind. Pris er selvfølgelig også viktig. Noen erfaringer?

:);):)

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Jeg har heller ikke noen erfaring med dette merket, med et medlem her inne har en jakke laget av samme produsent. Medlemmet har skrevet en brukererfaring på plagget og kan vel ikke sies å være helt fornøyd. Se link: https://www.fjellforum.no/oldLinkConverter.php?oldTid=18360

Nå kan det jo være at teltene til Doite er bedre enn jakken, veldig vanskelig å finne tester og reviews på utstyret deres.

Jeg har lagt inn spørsmål om erfaringer på teltene på et chilensk friluftsforum, får se om de har noe å melde.

Etter hva jeg har lest meg til forhandles merket av Stadiosport, MX-sport og Sport1 og må sies å være i middelsskiktet hva gjelder bruksområde (altså ikke beregnet for ekstrem/hard bruk, Doite-Norge sin påstand).

Til trådstarter, du har ikke sagt noe om tiltenkt bruk av ditt nye telt så det er litt vanskelig å råde i den ene eller den andre vei, men dersom du sjekker linken Fimax la ut vil du kunne finne telt i flere bruksområder og prisklasser.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy