Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Befinner meg per dags dato i de forente stater. Og her er det utrolige mengder med beef jerky. Men også Jerky fra andre dyr, smakte forleden dag jerky fra hjort. Var sinnsykt godt. Det var hjemmelaget. En annen ting som er poppis her, er å marinere små beef jerky biter med alle slags sauser, som f.eks. teryiaki. Smaker ganske godt, men problemet er da at du ikke kan lagre det så lenge.

Men det jeg vil frem til er at du kan lage selv, for så å vacuumpakke det, sånn at du kan ha "fersk" beef jerky i lomma etter 14 dager på fjellet. Og heller ei veier det så mye i forhold til masse.

Annonse
Skrevet

wow. Dette skulle da være et svar på enn annen tråd. Men jeg vet da ikkje jeg, er kanskje litt seint.

For den som skulle undre, så er det da snakk om beef jerky (tørket biffkjøtt).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.