Gå til innhold
  • Bli medlem

Mitt liv blandt barbarere


Torodd

Anbefalte innlegg

Meg bekjent er ikke akkurat vg journalistene de skarpeste knivene i skuffen! For mange år siden fikk jeg selv og en kameratgjeng kjempeoppslag der grunnet "gullvasking", i elva gausa. "gullet" vi vasket ut, til vg`s og bygdefolkets overaskelse var "juleglitter"....... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godeste Torodd har i lengre tid trakassert en organist i Eidfjord. I tillegg til å beskylde stakkaren for å være jødehater og pedofil, har han også sendt en del mail med ymse innhold i organistens navn. Faktisk gikk organisten åpent ut i lokalavisa for ikke lenge siden, og i samråd med sitt sokneråd anmeldte han fuglesteg. Grunnet det faktum at torodd holder bopel i skottland er det dessverre tvilsomt at det blir en rettslig forfølgelse.

Mitt poeng; Når Vg sender innleide fotografer fra The Herold til fuglesteg for å dokumentere den "artige" historien, må da også han skjønne at de tar historien for god fisk, bokstavelig talt. Når jeg i tillegg vet hva denne artigkaren er i stand til, finner jeg ikke denne spøken det minste artig. Hva skjer med medienes allerede skjøre troverdighet om det i tillegg går en trend i narre etter beste evne? (Men såklart, historien er ellevill, lite imponerende av vg)

(Dette er nok dumt av meg, sikkert ikke lenge før artigkaren har fått tak i min identitet og begynner å spre dritt i mitt navn)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.