Jump to content

Exped telt


Manko

Recommended Posts

Har klart å overbevise meg selv om at jeg trenger et nytt telt, og har lest telt-tråder på forumet til øyet er blitt stort og vått uten å klare å lande helt. (Bruker jo mer tid på teltkjøp enn det tok meg å kjøpe hus :D )

Det jeg er ute etter er vel i utganspunktet et tresesongstelt, men jeg har jo et håp om å kunne utvide til bruk også om vinteren uten at jeg da tror det blir de helt ekstreme forholdene, så et 3+sesong-telt ville være perfekt.

Størrelsemessig prater vi om hovedaklig meg og bikkja og evt et barn, med mulighet for å være to voksne - altså to-manns.

Kunne godt tenke meg et kuppel-telt, selv om det er litt mer vekt enn tunnell, selv om vekt selvfølgelig er vesentlig

Har blitt litt fasinert av Exped teltene (også prismessig), og da lander vi fort på Auriga eller VenusII - noen som har anbefalinger for en av dem.

Eller er det lurest å kjøpe tunell, da snakker vi vel først og fremst om Sirius, har jo sett flere fornøyde brukere av dette teltet?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Er som tidligere nevnt ubeskrivelig fornøyd med mitt Fjellräven Skule telt. Det selges på Oslo Sportslager, hvor de også selger Expedteltene. De har jeg ingen erfaring med, men de ble grundig anbefalt der. Sammen med Fjellräven, som jeg endte opp med,etter å ha bruke mye lenger tid på å velge telt enn jeg brukte på å velge leilighet ja. Fordleen med Fjellreven er vekten, samtidig som det er 3-4 sesongers.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte meg Hilleberg Nallo for et par år siden. Er svært fornøyd med dette. Men det er vel sånn med telt også da, alle anbefaler det man selv har brukt. Fordelene med Nallo er at det er svært lett, 1,9 kg god plass til deg og bikkja (noe jeg også bruker), grei plass til to ( har brukt det til to voksne og hund, det gikk det også). Jeg bestilte mitt fra USA, sparte en del kroner på det...

Lykke til med teltvalg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy