Gå til innhold

AlexS

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. AlexS

  Bergans sovepose - kvalitet

  Husk at det å koble sammen to poser når det er skikkelig kaldt, i grunn holder det med kaldt ikke nødvendigvis er så moro/ romantisk. Det er ikke alltid like romantisk når fruen eller du skal snu litt på deg og slepper inn masse kald luft. Man våkner, blir irritert osv. Mitt tips er å prøve ut dette i litt kontrolert form først. Kanskje funker det gull for dere, kanskje blir turen totalt bedre av å sove inntil hverandre, men med hver sin pose. Ikke meningen å være negativ, men av erfaring vil jeg anbefale at dere tester det ut.. God tur i alle fall:)
 2. AlexS

  Tusen takk fjellforum!

  Gratulerer, kjempebra:)
 3. AlexS

  Lufte unger:)

  Nå ser det vel litt verre ut enn det er, men han roper bare HØYERE/ MER!! Hehe er vel som faren;)
 4. AlexS

  Div. turer:)

  Kommer til å legge ut diverse bilder fra turer jeg tar mest her på Sunnmøre:)
 5. AlexS

  Turblogg - bilder og tekst

  Kjempebra stå på
 6. AlexS

  Treningsapparat

  Hei. Jo dyrere, jo bedre i utgangspunktet. Et tips er å kontakte de ulike treningssentrene i området ditt. De selger ofte ut "gamle" modeller. Dette er gjerne apparater til flere titalls tusen kroner som tåler MYE bruk, men selges billig for noen tusenlapper for å gjøre plass til nye modeller. Sjekk med dem i alle fall, om du ikke ønsker å kjøpe helt nytt da. Mvh Alex S.
 7. Jeg bor i Ålesund. Sitter på stuen og ser 15-20 flotte topper fra godstolen( ikke i dag vel og merke, regner sidelengs med kuling i kastene). Jønshornet er liksom kronen i midten når jeg ser sørover:) Mvh AlexS.
 8. AlexS

  hagle - Helt blank

  Jeg er helt enig med knutis. Du begynner i feil ende. Du må uansett gjennomføre jegerprøven, og i løpet av kurset vil alle de spørsmålene du har bli svart. Lykke til:) Mvh AlexS.
 9. Skuffet, skikkelig skuffet. Han burde jo neste gå ut med at folk kunne fått igjen pengene sine om de sendte inn igjen film/ bøker. Jeg kjøpte del en på dvd, hadde IKKE gjort det om jeg viste dette! Skuffet......
 10. AlexS

  Bør man pusse hagla etter jakt?

  Hei og gratulerer med første "auto rypa" hehehe. Jeg syns det er litt kos med pussen jeg:) Men det er hjemme med alt utstyret rundt meg. Du børr ta en rask overgang av haglen etter hver gang du bruker den. Om ikke du liker/ gidder det så må du i alle fall gå over den før du setter den vekk for en lenger periode. (pusse den rein og sette den inn med olje) Du har jo vært ute i litt lett regn også, da blir det fort rust på de plassene du ikke ser så godt. Mvh AlexS.
 11. AlexS

  Finnes det noe kamera til å montere på hodet?

  Hei. Uten at jeg har personlig erfaring så virker det som GoPro er brukendes til det meste. Sjekk ut det:) AlexS. PS: link: http://www.spoton.as/eshop/main.aspx?page=articlelist&gid=2910&gidlevel=2
 12. AlexS

  Hjelp til ny tursekk

  Om du ikke er over 190cm kan du velge å vrake. Reis til en butikk og prøv. Fyll de opp med telt og soveposer. Gå rundt å kjenn hvordan de føles på din rygg. For min del ble det Osprey Argon 85. Fikk tak i en i XL. Utrolig fornøyd. Mvh AlexS.
 13. AlexS

  Sikkerhet på tur......våpen?

  Aldri vært urolig her i Norge. Bare kos. Om det skulle være noe som dukker opp hadde jeg sett på det som en utrolig naturopplevelse. Jeg har ikke hund, men kommer forhåpentlig vis etter hvert:) Ang. "Alone in the wild". Min mening er at han ikke var klar nok, hadde jo en litt negativ innstilling fra starten. Livredd for hver minste lyd. Tok dårlige valg. LIVREDD bjørn men velger å ta bort snublebluss rundt soveplassen! Jaja lett for meg å være stor i kjeften fra sofaen;) Mvh AlexS.
 14. AlexS

  Shimano Stella eller Twin Power til fjellørret

  Hei. Jeg har Twin Power 2500FC. Frontbrems. Jeg stiller alltid inn bremsen før jeg kaster. Nok til et eventuelt mothugg men lett nok til at "stor" fisk får "rase"... Blir ikke noe stress da.. Men om du skal ha bakbrems så er det vel bare et av alternativ du nevner som er aktuelt.. Vet ikke noe om kvalitet osv på Twin Power med bakbrems, men er meget fornøyd med min Twin med frontbrems. Mvh AlexS.
 15. AlexS

  Shimano ekstra spoler.

  Da har det løst seg. skittfiske.no ordnet saken. Til billigste pris også Er det andre som letter etter spoler er denne siden et bra alternativ www.plat.co.jp Mvh Alex S.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.