Gå til innhold
 • Bli medlem

oggoborr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om oggoborr

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ok. Kan du finne den soveposen? Jeg finner bare en Lamina som har comfort på +1. " [Hidden Content],default,pd.html "
 2. Ingen som har erfaringer rundt denne soveposen?
 3. [Hidden Content] Er det en grunn til at denne soveposen er så billig i forhold til de andre i samme klasse? Noen som har erfaringer rundt denne?
 4. oggoborr

  Klatresko

  Hei! Jeg skal kjøpe meg nye klatresko, er det noen som har tips? hovedsakelig kommer de til å brukes på vegg, men også litt ute. Vil ha god kvalitet
 5. oggoborr

  Sele

  Takk for svar! Jeg glemte kanskje å si at jeg ikke er ute etter noe veldig dyrt her. 500-600 bør holde for en sele. Trenger ikke noen versting.
 6. oggoborr

  Sele

  Hei, jeg planlegger å kjøpe meg en sittesele jeg kan bruke både på klatring og på brevandring. Har noen tips om hva jeg bør se etter, eller enda bedre noen konkrete tips om modeller osv?
 7. Jeg bor cirka 30 min fra utmerkede jaktområder (Lom), klær og turutstyr har jeg uansett. Men at jakt er dyrt har jeg begynt å innsett. Og en hagle kan vel holde i veldig mange år om man behandler det riktig. Men allikevel er jeg skeptisk til å kjøpe ny hagle da den synker så fort i verdi dersom jeg bestemmer meg for at jakt ikke er tingen min. Jeg har handlet mange forskjellige ting brukt(ikke akkurat våpen, men mye annet), og er veldig tilfreds med de kjøpene jeg har gjort til nå. Jeg tar gjerne imot tips når det kommer til hva jeg burde se etter(spesielt) når det gjelder brukte våpen som kjø
 8. Fint å høre at du lykkes Takk for svært nyttig informasjon. Men jeg må spørre deg etter hva "choker" er? og dessuten, hva mener du med at det ikke er våpenet som blir kostende mest hvis jeg skal jakte hvert år? Vekt ser jeg absolutt på som en stor fordel, ja!! Jeg tror nesten helt sikkert jeg kommer til å kjøpe brukt, og absolutt maks-pris er 5-6000. Bare kom med innspill folkens, jeg tar gladelig imot all info!
 9. oggoborr

  hagle - Helt blank

  Hei. Etter at mange av mine bekjente driver midt i rypejakta nå, ble jeg også veldig fristet. Jeg kan så og si ingenting om hverken våpen eller jakt, men driver mye i friluft og regner med at dette kan bli et fint tidsfordriv. Jeg tenker i første omgang å kjøpe meg en hagle, men hva burde jeg se etter? Hørte av en venn at kal 16 var perfekt for nybegynner, men jeg vet jo ikke engang hva dette er. Kan noen ta det helt komplementære og grunnleggende for meg? Jeg tenker at å kjøpe brukt kan være en god idé, men hvor mye kan man få for en brukt nybegynner ( det må være litt kvalitet i bunnen)-hagl
 10. Hei, jeg skal kjøpe meg et plagg jeg kan bruke mellom ullundertøy og jakke på høst/vinter. Har noen tips til plagg jeg burde velge? Faktorer er: Vekt, komprimert volum, pusting, tørketid og varme.
 11. Hei, jeg fisker en del i elver, både elver med og uten strøm, og da tenkte jeg at jeg kunne prøve å feste på 1/2 flue® foran spinner/sluk. Har noen tips angående dette? Er det effektivt? skal jeg bruke sluk eller spinner? hvilke fluer bør jeg bruke? osv.
 12. Jeg har nå kjøpt dSLR-kamera. kjøpte canon 500d med 18-55mm IS-objektiv. Tror du dette vil holde til naturfotografiene, eller bør jeg kjøpe et objektiv der jeg kan zoome meg nærmere dyr/detaljer? Kommer jo ikke til å behøve det ypperste av objektiver osv(enda i allefall;) )
 13. Har du noen modellnavn fra nikon/Canon du vil anbefale passer til meg? som du vil tro blir kostende 3000-4000 (med vanlig linse) Jeg trenger jo ikke noe veldig avanserte greier, men vil ha kvalitet når jeg først skal investere, så jeg slipper å kjøpe nytt kamera om et halvår. Rett og slett et kamera jeg kan bygge videre på med kjøp av nye objektiver osv.
 14. Jeg har blitt fortalt at jeg ikke bør kjøpe billig-objektiv til kameraene da dette gjør kvaliteten mye dårligere? Jeg kunne godt tenkt meg å kjøpe et ganske bra kamera(brukt) og eventuelt kjøpe på bedre objektiv osv etterpå. Dette trenger vel ikke å bli så dyrt om man kjøper brukt? Hvordan er det med Nikon D40 etc? holder det fortsatt standaren bra nok?
 15. Det får bli prisen for kamera+ 1 linse. så får kamerabag, ekstra linse og filter( jeg vet ikke hva der er men kanskje noen vil fortelle meg det) komme i tillegg. Jeg har absolutt ingenting imot å kjøpe brukt, men jeg vet ikke helt hva jeg ser etter:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.