Gå til innhold
 • Bli medlem

Øyvind.L

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind.L

 • Bursdag 10. sep. 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim
 1. Slenger meg på anbefalingen om Zebralight. Kjøpte min for et par år siden, husker ikke modellnavn i farten, men yter 250 lumens på full styrke og kostet rundt omkring 500 + frakt. Finnes i flere batterivalg, mitt falt på CR123A-batterier fordi de visstnok skal tåle kulde bedre enn AA. Skal ikke gå helt god for den påstanden, men uansett veldig fornøyd med lykta. Veldig kompakt og lett lykt som gir godt lys. Ikke funnet forhandler i Norge, men bestilte rett fra deres nettside uten problem.
 2. Øyvind.L

  soppbok?

  Ark.no har denne på tilbud nå til 99 kr (Førpris 269,-). Gikk i butikken med en gang etter å ha lest denne tråden! Bare bladd litt fort igjennom den til nå, så får vi se hva den er god for på sopptur nå til helga. Virker lovende!
 3. Hehe! Her må det rettes opp litt takk for hjelpa!
 4. Herlig!! Takk skal du ha! Bra du likte den
 5. Hei! Vi er 4 masterstudenter ved Handelshøyskolen i Trondheim som for tiden driver med en oppgave. I den forbindelse vil vi gjerne at du kan svare på noen få raske spørsmål om ditt forhold til fiske. Kom gjerne med kommentarer her på forumet. Trykk på linken under for å besvare undersøkelsen. [Hidden Content] På forhånd takk! Med vennlig hilsen Even, Ida Kari, Silje og Øyvind
 6. Da jeg var i forsvaret og hadde øvelser ved Blåtindfeltet fikk vi høre fra befalet at vi ikke skulle drikke vann fra bekker og elver på grunn av forurensning i vannet. Allikevel forsto jeg aldri at dette hadde noe direkte link til hvitt fosfor å gjøre, men mer at det generelt var mye tungmetaller i vannet (hvis jeg husker rett...). Vet ikke hvor nøye det var gjort målinger av vannet, men vi drakk alltid medbrakt vann ihvertfall. Om jeg ville drukket det nå?? Jeg ville hvertfall begrenset meg tror jeg nok.
 7. Det er vel og bra med alle tipsene og rådene du kan få her inne på forumet, men husk at de viktigste erfaringene gjør du selv når du er på tur! Selv om noe fungerer veldig godt for noen, kan det hende du har helt andre preferanser. Mitt tips er å prøve ut litt forskjellig, ta gjerne med deg litt for mye de første turene og bli kjent med utstyret ditt. Pass på at du ikke gaper over for mye sånn at gleden forsvinner helt. Du trenger ikke gå lange turen for å få et inntrykk av hva du trenger. Da har du bedre grunnlag for å velge rett utstyr neste gang du skal investere litt også Når det gjel
 8. Jeg tror interessen for fiske fins i mange av oss unge, men at ikke alle er flinke nok til å ta steget over dørstokken og komme oss ut. Vet ihvertfall at det har vært sånn med meg lenge. Eneste gangene jeg dro på fisketurer tidligere var på hytta, hvor alt "mas og jag" var borte. Må ærlig innrømme at det ikke er før denne sesongen at jeg har blitt flinkere til å utnytte de sjangsene jeg har. Ironisk nok har jeg aldri fått færre fisk enn i år Jeg bor tett inntil Bymarka i Trondheim og det har blitt mange turer i sommer. Kanskje ikke det mest spennende fiskeområdet, men turer blir det hvertfa
 9. Jeg har alltid med meg et multisnøre (senest brukte jeg Eagle Products 3mm). Alltid kjekt og ha, og kan brukes til det meste. Jeg tror dimensjonene skal være omtrent de samme som skolissene på mine Crispi Skarven, så ville uten tvil brukt det dersom lissene røk. I tillegg fikk jeg brukt det på siste tur på Dovre, da teltpluggene ikke var så ivrig på å trenge gjennom stein... merkelig det der. Funker greit til diverse småreparasjoner også og med en rull duct tape er du jo ustoppelig!
 10. Diskusjonen om 2-lags vs. 3-lags skal jeg ikke legge meg borti, kan ikke mye om det. Når det gjelder netting så ville jeg helt klart valgt en jakke uten netting. Min erfaring er at man uansett blir svett og klam når man er i aktivitet, og derfor bør man heller ha på seg flere tynne lag for å tilpasse aktivitetsnivået. Jeg har en jakke selv med netting som jeg forhåpentligvis snart får muligheten til å bytte ut. Problemet er at nettingen fort blir veldig våt, noe som gjør at det tar lengre tid å tørke jakka. I forsvaret brukte vi jakker uten for og det synes jeg var mye bedre. Da kunne man hell
 11. Bumper den her! Noen som vet hvordan snøforholdene på Snøhetta er nå? Tenker å ta meg en tur dit i slutten av juni, da bør vel det meste av snøen ha godt?
 12. Virker nesten som du er selger av disse sekkene her men sånn bortsett fra det ser det ut som et godt alternativ til arc'teryx' egen Axios, kan det stemme? Det eneste jeg reagerte litt på var at bæresystemet og spesielt hoftereimene så litt spinkle ut hvis man skal bære rundt 12-15 kg. Hvilke erfaringer har du med det? Er på utkikk etter en lettvektssekk på rundt 50L og var egentlig bestemt på Axios 50 før jeg så denne.
 13. Mens snøen daler ned i Trondheim sitter jeg og drømmer meg bort om nytt utstyr til sommeren. Det ligger an til ei ny snelle, og går nok for Shimano Exage 1000 etter mange lovord her på forumet. Men så er spørsmålet; hva er fordelene/ulempene med henholdsvis front- og bakmontert brems (FC og RC)? Hvilken betydning har det for fisket? For min del tenker jeg å bruke snella på lengre turer og fiske i små fjellvann med ei relativt kort stang. Synspunkter og gode argumenter for hvilken type en fersk fisker bør velge?
 14. Jeg kjøpte meg dette i sommer: [Hidden Content] Er student selv, så prisen hadde mye å si for min del. Jeg er også ganske uerfaren med tanke på utstyr på lengre turer (eneste erfaring er vel fra forsvaret, og da fikk man lagt alt av utstyr i hendene). Men var en tur på Hardangervidda i sommer, og stortrivdes med teltet! Veier i overkant av 2 kg, men det mest geniale med det er at det er to innganger. Veldig praktisk! Da har man et eget lite fortelt til egen bagasje, så slipper man å forstyrre naboen alt for mye hvis man skal ha noe eller gå ut en tur midt på natten.
 15. @snilen: husker du hele navnet på buksa? Jeg har også sett på berghans-buksa du nevnte. Tror nok det ligger an til et kjøp snart, for kun Lundhags funker dårlig i regn. Skal si ifra hvis jeg finner et bedre alternativ, et raskt søk her på forumet bør gi svar. Gjør gjerne det samme, eventuelt om du deler erfaringer med berghans?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.