Gå til innhold
 • Bli medlem

Qwui

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tenkte det hadde vert fint med en oversikt over hvilke merker som har fabrikk/lagerutsalg. Jeg vet at både Devold og Bergans har fabrikkutsalg, noen som vet om andre?
 2. Fant ingen slik tråd på forumet, så jeg laget like gjerne en. Tenker at det helt sikkert er mange som har gode tips og erfaringer å dele. Som overskriften sier: Hva er dine beste turtips? Enten det gjelder hvordan man burde reagere når man møter på en bjørn, hvor man burde sette opp telt, hva man absolutt ikke burde gjøre eller.. ja, egentlig hva som helst!
 3. Norrøna Svalbard Arktis kom opp som ett av treffene da jeg søkte etter jakken du nevnte. Noen som vet om den er vanntett? Og vil den være ett like greit alternativ? Med tanke på at den er mye billigere.
 4. Takk! Vet du hvor lange de er, forresten? (Har ikke dessverre ikke mulighet til å oppsøke butikk for å se/prøve)
 5. Alle jakkene så egentlig veldig bra ut (på nett, i alle fall), og ser ut som det er mulig å få alle til rundt 4000 kr. Er vel ikke tilfeldigvis noen som har prøvd alle tre? Eller vet om det er noen avgjørende forskjeller mellom jakkene?
 6. Har du erfaring med den selv? Og hvor mange år kan man egentlig regne med at den varer? Er definitivt med i vurderingen!
 7. Er på leting etter en slitesterk, vind og vanntett skalljakke. Vurderer Klättermusen allgrön, men lurer på om stoffet lett vil bli slitt eller gå hull i siden det er så tynt (eller er det tynt? Er i alle fall det jeg har fått inntrykk av) Og hva med Norrøna Trollveggen, er den bra? Ellers tips til andre jakker? Ønsker helst å bruke så lite som mulig, rundt 2000-3000 kr. Men tenker at om jeg f.eks kjøper en jakke som er dobbel så dyr, som varer dobbelt så lenge så går det vel egentlig for det samme.
 8. Er på leting etter ett tynt pannebånd (som får plass under sykkelhjelm), gjerne i ull. Tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.