Gå til innhold
 • Bli medlem

TerjeH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

TerjeH vant dagen sist 11. juni 2017

TerjeH hadde mest likt innhold!

Om TerjeH

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

1 538 profilvisninger
 1. Samme skjedde for meg tidligere i uka. En av de bakerste hempene hektet seg i den andre foten, og jeg endte på snørra ned ei skråning. Gikk nådig, men jeg likte det der dårlig for å si det mildt De løkkene burde vært sveist sammen.
 2. Ad innertelt - vi har ikke dette, og jeg tenker det vl være veldig lite og lavt under taket. Sikkert greit nok for en hund. Ad vind, så fikk vi testet teltet i vind både inn fra den ene inngangssiden (liten kuling), og fra siden med spiler og ventil (frisk bris). Hvis jeg kan velge tror jeg nok sette det med den ene inngangen mot vinden. Da blåses ytterteltet inn litt inn i "forteltet", uten å gjøre plassen mindre i innerteltet. Det viktigste er at man sørger lengre/flere bardunsnorer, og gjerne lengre plugger enn de som følger med teltet. Hvis ikke vil pluggene lett kunne slites opp av
 3. Du modifiserte den nok slik jeg i ettertid så at jeg burde gjort det
 4. Her. Gjort i ei fart med ei tang og ei fil
 5. Jeg gjorde det samme for å få brenneren fra Go Systems til å passe i triangelet. Denne brenneren kan kjøres i liquid mode med boksen opp ned, noe jeg synes er en veldig stor fordel. Men den har et litt lenger stivt rør og med en annen vinkel enn Trangia sin. Løsningen var å gjøre utsparringen midt i ene siden av trianglet litt bredere.
 6. Ok, har man sagt A får man si B. Etter denne posten viste det seg at Garmin support gjorde en finfin jobb med å flytte mine gamle Kartlisenser fra defekt og over til ny GPS. Uten spørsmål, og også de kartene som var utenfor "support-periode". Det ene kartet gav de meg ny versjon av også. Takk til Garmin for det. Nå har jeg kart så det holder - både fra Garmin og Kartmannen.
 7. Etter at gammel-GPS-en takket for seg etter mange år, og vi skaffet oss en ny, passet det godt å sjekke ut Kartmannen sine kart. Garmin har nok en litt rigid™ måte å handtere lisensieringen av sine kart mellom enheter. Rett og slett imponert over hvor bra, enkelt og kundevennlig dette er lagt opp. Gode og kart med god lesbarhet, som man lett kjenner igjen fra norgeskart.no, enkel nedlasting. Og så, som en bonus, lå tilpassede kart klare for import til min Fenix 5x plus også. Med disse kartene ble kart på klokka noe helt annet!
 8. Endelig sommer i Nord! Stakk til Vågsøya (vest for Kvaløya) for å tibringe natta ute. Vågsøya har en perfekt lun vik for å komme inn med kajakk eller ankre en liten båt. På grunn av tidevannsforskjell må båten et stykke ut fra fjæra for å ikke "felle oppe". Gubben har lagt seg til med en tarp (nederst til høyre i bildet) som skal ta unna litt trekk og etter hvert holde mårrasola unna fjeset. Litt dis på vei inn fra havet. Heldigvis kom ikke tjukkskodda etter! (Sandøya, Risøya og Musvær). Godt å sove ute!
 9. Duskregn og småkald sniktrekk. Lørdagen ble brukt på en tur til Lyfjorden på Kvaløya. Jeg og godheten selv dro med oss det som skulle til for middag og en slack ettermiddag. Æ har fire fine lænestolaOg ein gammel parasoll mot solaBeste tomta i by'n! Du e heldig, du Ola!
 10. Neste tur mens vinterføret enda varer. 14 mai og fortsatt fint å gå på ski til Breitinden (963) på Kvaløya Så vidt gåanes på sørpesny mellom tuene nederst, rimelig bratt i Bondslettskaret, så ned noen høydemeter før resten av turen på finfint vårpudder. Vindstille på toppen. Dalen opp mot Breitinden God sny å gå på. Bare å glede seg til nedfarta Fint på toppen av Breitinden. Vengsøya, Sandøya og Sørfugløya ut i havet. En flik av Tromsøya synlig bak Karl Johans nese (Store Blåmann) Fin styresny.
 11. Ble lokaltur på bortoverski i dag. Fra Snarbyedet til Nonsbu i Tromsø. 2,5mil t/r på finfin snø. +5 til -2 grader varmt og minimalt med vind. Trollvassbu ligger 4km fra Eidet. Videre til Nonsbu er det ca. 8. Slakt og vennlig terreng med god sti/løype sommer som vinter. Utsikt fra solveggen på Nonsbu.
 12. Liker å gå rett til kilden. Fra Forskriften §3: Generelle krav til aktsomhet Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann. Det er forbudt å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander utendørs under slike forhold eller på en slik måte at det kan føre til brann. Oppgjort ild må ikke forlates før den er fullstendig slokket. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Kommunestyret selv kan gjennom lokal forskrift fravike dette forb
 13. Jeg synes det ser identisk ut med Nova og burde passe i Nova-adapteret. Optifuel - fra videoen: Min Nova med adapter.
 14. Har en Baltoro 85 som jeg endte opp med etter å ha prøvd atskillige sekker. Det sto mellom denne og Arcteryx Altra, men etter å ha båret rundt på begge med mye vekt (over 20kg) ble det klart at Baltoro passet ryggen min best. Det må prøves.
 15. Helga tilbringes i Midt-Troms. Lørdagsturen sammen med min fru gikk fra Grønnlia ved Rørbakken i Salangen og opp til Snyfjellet på grensa mellom Dyrøy og Salangen. Variabelt føre fra slush via stål-is og til godt minus-føre. I Dyrøy og Salangen må man gjerne gå en stund før det går oppover. . Shortsføre første delen av veien. Fyren bak kameraet gikk til 700moh i kun superundertøy. Løkseskartinden, Løksetinden og Fakstinden. Fine fjell som bare venter på oss! Siste bakken opp til snyfjellet. 6-7 minusgrader og litt trekk. Ba
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.