Jump to content

fezken

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About fezken

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fezken's Achievements

 1. Hei, Har en Ally DR 16 som trenger litt forsterking både langs kjølen og på sidene, og lurer derfor på hvilke forsterkningsstriper jeg bør kjøpe. Det jeg primært lurer på er forskjellene på den tykke og den tynne stripen. Noen som har erfaringer? Mvh Jonas
 2. Hei, Har begitt meg ut på langtur, nærmere bestemt Norge på Langs.Har merket at det lekker litt fra et utvidet sømhull ved ytterst på ventilen til inngangsdøren. Det har ikke vert noe stort problem, men ønsker å få det fikset. Er det noen som vet hvor man kan få tak i noe ala silnet? Planlegger å være i Kautokeino om 10-13 dager, så er usikker på om bestilling fra utlandet vil la seg gjøre. Mine foreldre sender post rundt til depoene, men det tar naturlig nok noe lengre tid å få post opp hit. Hilsener fra Finnmarksvidda Jonas Edit: Dersom noen har noe liggende og er interessert i å selge ville det vært helt topp.
 3. Det er vel gassdysen som skal brukes med renset bensin(white gas) på omnilite TI ?
 4. Hei, Vurderer å gå til innkjøp av en ny fiskestang, og har sett meg ut en fenwick ironfeather3 8 fot. Dette er en lett stang med kastevekt fra 2 - 12 gram. Denne vil primært bli brukt til ørretfiske, både i lavlandet og i høyfjellet. Hvor "streng" er denne anbefalte kastevekten? Vil stangen ta skade av større sluker ? Jeg bruker sjelden tyngre sluker enn 12 gram til slik fiske, men ser i enkelte tilfeller for meg at en 16g sluk vil være ønskelig. Setter pris på alle innspill.
 5. Hei, Skal kjøpe nytt fiskeutstyr, og er i den anledning på utikikk etter erfrainger rundt valg av snelle. Utsyret skal brukes i ferskvann, og blir fast inventar på fjellturer/langturer. Valg av stang falt på Fenwick Ironfeather III '8, og jeg har sett meg ut to sneller som er aktuelle: Shimano Biomaster FB 1000 Stradic Ci4+ '16 1000 Jeg registrerer at den nye Stradic snella er litt lettere(ca 40g) enn biomasteren, noe som er en fordel med tanke på turer med tung oppakning. Men jeg regner med at 40g +/- skal gå bra. Har dessverre ikke mulighet til å teste noen av disse snellene, og må da basere meg på andre sine erfaringer. Takker for alle innspill.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy