Gå til innhold
 • Bli medlem

NN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, Viss fellene er like brede som skiene, vil de dekke stålkantene ...... Om det er mulig å klippe de på bredden, uten at de ødelegges, vet jeg ikke. Vennlig hilsen NN
 2. Først vil jeg takke for den gode responsen Med bakgrunn i de rådene som er gitt, står valget nå mellom Nansen og Amundsen. Nansen virker som et kompromiss mellom Ingstad og Amundesen. Det avgjørende blir hvor stor ulempe man får, dersom man tar med Nansen på langtur? Det er spesielt viktig for meg, at jeg slipper å bli "sinken" i gruppa pga denne ulempen. Jeg har veldig lyst på den ekstra manøvrerbarhet som Nansen tilbyr, men ikke dersom det medfører mye ekstra slit på langturene.
 3. Hei, Jeg skal kjøpe fjellski, men jeg klarer ikke å besteme meg for hvilken modell. Jeg vil ha en ski jeg kan bruke på topptur, men som også er brukbar på langtur ( f.eks Finse - Haukeliseter). Når jeg drar på langtur vil resten av gruppen benytte Amundsen. Har jeg en veldig stor ulempe, i forhold til resten av turfølge, dersom jeg bruker Ingstad ?
 4. Jeg vil først presissere at jeg kjøper fiskekort viss det er mulig å oppdrive. Ofte går disse pengene til kultiveringsarbeid (tror jeg ?), noe jeg med glede støtter. Desverre er det ikke alltid like lett å få kjøpt fiskekort ( les dersom kortet ikke selges på inatur eller i lokale butikker) Hva er Worst-case ? Kanskje noen på forumet har blitt tatt på "fersken" ?
 5. Jeg er enig med deg i at private meldinger i utgangspunktet skal være private. Men her er det snakk om uønsket reklame, ikke en reell meningsutveksling mellom legitime medlemer av forumet. Årsaken til at jeg postet den private meldingen var for å avdekke om vedkommende spammet alle som har kommentert i denne tråden. Videre kunne jeg sikkert sendt en melding til moderator, men jeg regner med at vedkommende også leser i forumet
 6. Hei, Noen flere som har fått denne "private meldingen" (se under) ?
 7. Selvfølgelig reklamerer du for produktet(jeg håper for din egen del at du skjønner såpass). Å anbefale et produkt uten engang å oppgi at du selger produktet, fremstår som ekstremt useriøst. Når du så følger opp med å karakterisere andre for manglende seriøsitet blir det nesten komiskt. Du får ha lykke til (jeg tror du kommer til å trenge det )
 8. Hei, Fjerner man alt kroppshår sparer man noen gram Nå er vel egentlig temaet drømmlett sekk, men har man langt nok hår så er det relevant
 9. Hvor skal dette ende ? Er det bare å finansiere et godt formål, så får man en byggetillatelse ? Kanskje Tinn kommune også har en stavkirke eller skole som må pusses opp ? (Første mann til mølla !!) Dersom disse byggningene er viktige å bevare, bør de bli verna. Da må vel eier uansett vedlikeholde byggningene (av egen lomme) iht lover og regler ? Tragiskt
 10. Hei, Jeg finner desverre ingen faglige (uavhengige) vurdering av rensetabletter, til det bruket det her er snakk om. Noen som har lykkes bedre enn meg? Er skuffet over FHI som ikke kommer med noen vurdering av andre rensemetoder enn koking ( som tross alt er ganske ressurskrevede).
 11. Hei, Jeg vurderer også Super Mica fra Marmot, men jeg stiller meg litt tvilende til om den puster godt nok. Viss den ikke puster bra, er det en veldig dyr regnjakke.... Den skal ha en type membran kalt MemBrain® Strata™ med "20,000mm in waterproof performance and 20,000 gr in breathability" (Sakset fra:[Hidden Content]). Hvordan er disse spesifikasjonene i forhold til f.eks Goretex.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.