Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellgeitå

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellgeitå

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Longyearbyen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her på Svalbard kan du nesten få 2 (T-O) fine flasker med brennevin til 299 Bra at det ordnet seg for deg. Har bare gode erfaringer med Fjellsport (:
 2. Tror ikke det var så himla kaldt - sannsyligvis et sted mellom 15-20 minus (så langt jeg husker). Det knakk i fra bladet, på skrått over skaftet. Må sies at jeg slo med toppen av knivbladet, ikke eggen.
 3. Opplevde i fjor å knekke bladet på en Helle Lappland. Brukte den til å hakke av is på stigbrettet på en snøskuter, hvorav bladet forsvant bakover, over skuldra på en av mine gjester.... Ellers fornøyd (:
 4. Samme som jeg beskriver ovenfor. Kan ikke annet enn å anbefale dem.
 5. "Svalbard-brodder" - Snowline Pro - [Hidden Content] - [Hidden Content] Holder evig lenge. Knallgode på alt i fra by-is til enkel bruk på breer/bregrotter. Vi bruker de MYE her oppe. Kan være litt tunge å dra på i begynnelsen, men etterhvert tar det deg to sekund. Største minuset er vel at du høres ut som en beltevogn når du kommer gående.
 6. Har bare et råd og det er ei Lupine lykt... Dyrt, men kvalitet og varer evig lengre enn disse Kina-lyktene.
 7. Kan dessverre ikke hjelpe deg med en konkret anbefaling på slede. Har selv OT Gausdal alu. som jeg er veldig fornøyd med. Bruktmarkedet er nok ikke så stort på denne delen av sesongen, men du kan jo høre på: Slede/nordisk Trekkhunder og utstyr.- [Hidden Content] Trekkhund utstyr- selges eller kjøpes - [Hidden Content]
 8. § 323 "(...) Tilegnelse av naturprodukter, herunder stein, kvister, vekster mv., av liten eller ingen økonomisk verdi under utøvelse av lovlig allemannsrett, straffes likevel ikke. Nå er dette tilføyd i 2009, så det kan vel ei knapt kalles nytt, men det er du vel kanskje klar over siden du har stilt spørsmålene før [Hidden Content] (:
 9. Du bør kanskje spesifisere mer hva slags slede du er ute etter. - Treslede eller Aluminium? - Tobogan eller basket - og ikke minst...pris? [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 10. Så bra at det ordnet seg. Krysser fingrene for at det blir knall ;)
 11. Har du prøvd å resette GPSen? [Hidden Content] OBS: Du sletter alle brukerdata.
 12. Er faktisk ganske mye flyhistorie her i Adventdalen. I tillegg til Operafjellulykken, så ligger det midtseksjonen av et junker ved gamle flyplassen, det skal ligge noe vrakrester fra en annen junker uti adventelva; det ligger vrakrester fra et fly som ble skutt ned i fjellsiden ved Hiorthhamn på andre siden av Adventfjorden fra LYR, og om du føler for å svømme, så ligger det et helikopter på bunnen av adventfjorden.
 13. Kan ikke annet enn å anbefale Femundlobben i kombinasjon med Neos! Det er helt rett det som står at du bør gå opp tre størrelser (I vertfall om du skal bruke dem til hundekjøring). Jeg har størrelse 46 med XL NEOS. Problemet med Nesnalobben, i vertfall når du bruker uten fotposer er at det samler seg snø oppi tuppen, pluss at det er ikke ideelt med tanke på fotposer.
 14. Jordskrue eller det som er tilgjengelig på sommerstid. Så spørs det hvilke hund(er) jeg har med, men i de fleste tilfeller bruker jeg wire eller kjetting. På vintertid har jeg med to planker eller snøanker som jeg graver ned med wire i mellom. Var på reinsdyrjakt nå i høst og da våknet vi med telttuken i ansiktet etter at min ene trofaste isbjørnhund hadde dradd med seg to jerrykanner med parafin over til teltet og gnagd løs halvparten av bardunene. Han var ensom....
 15. @Fjelldude: jeg tror det de fleste vil frem til her, er at det i mange tilfeller kan være svært vanskelig å skille mellom hva som er hasardiøst og hva som er relativt ukomplisert uten å ha litt forkunnskap i bunn. Kanskje kjenner du/dere noen som allerede har en del bre-kunnskap og utstyr og som kan bli med dere å utforske. (:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.