Gå til innhold

kkdesmo

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kkdesmo

  Lette Hundesleder

  Hei igjen, Jeg har planer om å kjøre med 4 hunder i vinter og vil derfor ha en så lett slede som mulig. Har lest meg opp en del på dette nå og har funnet 3-4 gode altenativer. BEWE, Danler, RSS og en Polsk bygd som heter Rowerland. Men disse kommer fort på opp i mot kr. 20 000,- Synes kanskje at 20 k er litt mye å betale for en slede da jeg er rookie og helt amatør. Den Polske er rimeligere, men det klinger liksom ikke så godt med Polsk fabrikat, tenker litt på reservedeler osv. Noen som har erfaring med denne sleden ? Ser veldig fin å grei ut. Noen anbefalinger når det gjelder linesett der ute ? Tau eller Wire ?
 2. kkdesmo

  Lette Hundesleder

  Vurderer en aluminiumsslede som ikke veier mer enn 10-15 kg. Trenger ikke Tobogan da jeg kommer til å kjøre i oppkjørte løyper for det meste. Kommer vel til å bruke 4 hunder og det er jo for lite til å kjøre i løssnø med. En lett alu slede vil fort koste mellom 10 og 20 tusen. Er svært få brukte for salg ser det ut som.
 3. kkdesmo

  Lette Hundesleder

  Vurderer å kjøpe meg en lett hundeslede for kjøring med opp til 6 hunder. Blir kortere og mellomlange turer på meg til å begynne med iallefall. Finner ikke så mange typer på markedet her i landet, men det finner jo en drøss sledeprodusenter i utlandet. Har vurdert sleder fra Danler og Polske Rowerland, disse er lette og greie å slå sammen. Noen som har erfaring med disse produsentene eller har noe annet å anbefale ?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.