Gå til innhold

Vidvandre73

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vidvandre73

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vidvandre73

  Tips til det som er i enden på snøret :)

  sildesluker...er tingen.
 2. Hei, jeg trenger en hette til min Bergans Dynamic jakke. Kan jeg kjøpe din hette?

 3. Min godt brukte Bergan dynamic neo jakke har endelig blitt pensjonert. Er det noen som har en svart eller navy/blue str L til salgs. Både ubrukt og lett brukt går greit. Herremodell Det var en bra modell, men jeg ser ikke denne til salgs noen steder lenger, så det er derfor jeg poster her:) Send gjerne en pm om du har en til salgs.
 4. Vidvandre73

  Hummer

  Det er dyr det er snakk om. De bør ikke seigpines i en eske i dagesvis. Jeg fisker en god del hummer, og vi koker dem ganske så umiddelbart etter de kommer i hus. (Samleteiner med foring er også ok) Jeg kokte og la i fryser, etter glasering, omtrent 15 stk i november. De smaker fremdeles bra, og vi spiser dem opp innen et par-tre mnd.
 5. Det kommer vel nye foreskrifter i 2018 om å bruke "råtnetråd" for å hindre at gamle teiner står og fisker etter at de er tapt. Viktig tema dette.
 6. Vidvandre73

  pannebandFrustrasjon og glede i Tafjordfjella

  Flott rapport fra eit område eg kjenner godt. Du får ta kilosfisken neste gong. Det er framleis skikkelege ruggar der👍🏼
 7. Vidvandre73

  Hjelp og innspill til valg av stang

  Milo Green Spirit. 11" eller gjerne 12". Det og stradic 2500 er min kombo. Lange presise kast og stor kjøreglede + god utveksling. Kvalitet.
 8. Vidvandre73

  God sagt

  Jeg er over førti. Er enig i at det er mye fint å oppleve på fisketur i tillegg til det å få god fangst, men for meg er det å få stor og fin fisk fremdeles en særdeles viktig motivasjonsfaktor for fisketurer lang til fjells.
 9. Vidvandre73

  Leirungsdalen, Svartdalen og Bukkelægret

  Kjekt å lese, og nydelig bildefølge!
 10. Hei sunnmøring! - Hvis jeg treffer riktig person.

  Er det noe aktivitet på Ørretkroken? Hadde kontakt med Mass for ca et år siden og fikk inntrykk av at det var ikke rare greiene nå. Prøvde å bli medlem igjen, men fikk ikke noen respons fra Arild så da får det være. Ikke så viktig heller. Har Mass rapportert om noe isfiske? Er planen at jeg drar nå til uka til ett av vannene han pleier å fiske, har vært holdbar is der i flere uker nå.

  Jeg tipset en her på forumet som spurte etter fiskevann i Dovre-Sunndalsfjella. Han holdt på å gå forbi vannet, men ble der et døgns tid uten resultat. Så gjorde han et siste forsøk i 18-tida, da tok det i og han fikk 9 fine ørreter på 1-2 kg i løpet av en halvannen time! Selv om han kommer fra Troms hadde han aldri opplevd lignende. Vet ikke om du har fisket i dette området, ganske langt å gå fra Lesja-sida iallfall. Bor på Hamar nå og har kommet til nærmere fine fjell- og fiskeområder enn før.

   

 11. Vidvandre73

  Gå tur alene i fjellet

  Jeg går alene rett som det er. Etter noe påtrykk har jeg nå med en satelittelefon spesielt dersom det er bratt i områdene jeg skal ferdes i. Greit å kunne trykke på en knapp og få hjelp om en brekker en fot utenfor vanlig dekning. Tar også med meg godt med mat, og god mat når jeg er alene. Jeg unngår å gå soloturer når det er dårlig vær (kaldt, vind og vått i kombinasjon).
 12. Vidvandre73

  Hva har du i førstehjelpsettet ditt?

  Mye av det som er nevnt, men også en tube bacymycin og en kloranfenikol...
 13. Vidvandre73

  Fiskeutstyr til ferskvannsfiske

  Du sa ikke noe eksakt om pris...så: Ville ha unnet meg en god stang som nybegynner, som for eksempel milo green spirit 11" (3-delt) Snelle: Shimano aernos eller exage..eller om du vil strekke budsjettet: stradic, gjerne modell med bakbrems. Skittfiske hadde nylig godt tilbud. Størrelse 1500 eller som jeg 2500. Sene: 0.12 eller 0.15 smoke eller crystal (fireline). Noen bruker fortom... Noen jensensild, mepps, vibrax og spesialer så er du i mål. Husk svivler...+ evt. håv. Dette er et godt oppsett, både for nybegynnere og de som har fisket en del.
 14. Vidvandre73

  Ny haspel stang

  Kjøp milo Greenspirit 10"-11" og en rimeligere backup. Milo er en ypperlig stang, og du vil aldri angre:)
 15. Vidvandre73

  Hva er din favorittsluk og spinner ?

  Jeg har en klar favoritt: Jensen r/s 18g. Nr. 2 Jensen gul/hvit /oransj. Nr. 3 Jensen sølv/gull Av spinner: Mepps 3 bronse med svarte prikker og vibrax red fire tiger. Har også sansen for Flake da ingenting annet virker, og i enkelte vann er det bare svart spesial med gult på som funker... Dette i rikt monn + noen få spesialer er det jeg har i slukskrinet....
×

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.