Gå til innhold

SolSubterraneus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SolSubterraneus

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis det skulle være interessant: Første fisken på nytt utstyr var denne abboren på 27 cm. Veldig gøy! Får huske å ha med noe bedre for referansestørrelse neste tur..
 2. Dette er virkelig en vitenskap å sette seg inn i, men det er jo også veldig artig. Jeg endte opp med en 8 fots Berkley pulse XCD 3-15 g og en Shimano Ultegra 1000-snelle med 0,18 monofilamentsene. Så har jeg ordnet meg med et lite sortiment sluker mellom 7 og 12 g og en dupp til avveksling. Håper og tror at det er starten på en mangeårig gledesfylt (og sannsynligvis kostbar) hobby! Igjen takk for bidragene her!
 3. Takk for knallgode innspill, folkens! Godt mulig jeg prøver meg på en hakket kortere stang og en nærmere 1000-/1500-snelle. Høres ut som det passer mitt bruksområde så langt. Jakter jo ikke 5-kilosfisken helt ennå - får jeg på noe mellom 0,5 og 1 kg er jeg godt fornøyd.
 4. Takk for svaret! Jeg har fått inntrykket av at lengre stenger var å foretrekke for å både få til lengre kast og samtidig unngå å sette seg fast i ev. siv der man kaster fra, men at et minus kunne være trangere plass der man kaster fra. Hvordan tenkte du? Fireline leser jeg mye bra om, må vurdere det og. Har skjønt at det er forskjellige preferanser på den fronten som så mye annet.
 5. Hei! Etter mange års sporadisk ørretfiske med billige teleskopstenger på familiehytta har jeg lyst å oppgradere et par hakk. Ser for meg å hovedsakelig kaste fra land i mindre fjell-/innlandsvann. Ser for meg å ligge på rundt 2000 kr for stang, snelle og sene. Jeg har prøvd å sette meg inn i hva som anbefales til denne typen fiske, og kom fram til en kombinasjon jeg gjerne skulle spurt om litt tilbakemeldinger på: Berkley Twilight Travel 9,6'/3-15g (https://www.skittfiske.no/berkley/140172/berkley-twilight-travel-9-6-3-15g-haspel--4-delt) Shimano Nasci 1000 FB (https://www.skittfiske.no/shimano/183352/shimano-nasci-1000-fb) 0,18 mm monofilament-sene, f.eks. fra Stroft https://www.skittfiske.no/stroft/134636/stroft-gtm--200m-0-18mm Lurer også på hva jeg bør tenke på med lengden på senen?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.