Gå til innhold
 • Bli medlem

Exentler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sjekk den tråden her. Var på ukeskurs med Breoppleving i Lom ifjor sommmer for å lære naturlig sikring og klatring i fjellet. Var fornøyd med det. Spørs hvilket nivå du er på da, hvis du kan sette sikringer og taulagsrutiner, men mangler fjellerfaring ville jeg sett etter et annet kurs med mer fjellturer.
 2. Hei. Jeg var kurset til Breoppleving sommeren 2016. De holder kurset i Lom og opplæringa foregår på Tronoberget og noen turer i høyfjellet. Det blir tilpasset hva gruppa vil og hvordan været er. Vi tok en dag på Velsepiggen og resten på craget. Det er ofte slik at på turene i fjellet blir det ofte mer gåing enn klatring og du vil få mer utbytte av å være på craget. Det krever heller ikke noen forkunskaper i utgangspunktet for å være med på kurset. Vet ikke hvilken erfaring du har, men absolutt en fordel å kunne beherske led på sportscrag for å få mest utbytte. Målet med kurset var at du sku
 3. Jeg har slitt ut et par La sportiva Tarantula og likt de så godt at jeg kjøpte ett par til nå. Vært veldig fornøyd med de, funker godt å ha over lengre tid og holdt for meg som har klatret opp til 6 tallet. Har planer om å komme litt opp i gradene fremover og har kjøpt meg Miura VS for de litt vassere gradene. Hadde først bare tenkt på miura, men havnet på den litt vassere varianten pga. det satt bedere. Har du planer om å to typer sko og ikke bare en allround kunne det vært et tips. Hvorfor jeg bare nevner La sportiva sko? Av en merklig grunn har den produsenten generelt en god passform
 4. Har har brukt skia på to toppturer og i bakken 3 ganger. Det funker kanskje ikke så bra som bakkeski da den heller ikke er langet for den, men funker bra til toppturer.Det er som minuset er at jeg mener den ikke er godt nok konstruert for nedkjøringen. Da den tåler alt for lite. Mine ski knakk ved en lett fall i ganske løs snø. vet ikke hvor det gikk for seg. Skia knakk bak bindingen slik at jeg fikk rocker bak omtrent. den trekjeren som er brukt skulle vært mer forsterka. bortsett fra at den knakk er det en super ski, men ikke for det er heftigste nedkjøringene. Click here to v
 5. Flott at du kommer med slike oppdateringer, skal nemlig til hemsedal til helga og lurer fortsatt på om man skal ta en topptur eller to dager i skisentret. Er jo blitt vurdet til markert (3) skredfare fra flere hold.Oog med det stabile kalde tempraturen tror jeg ikke det har minket noe. Når det også er lite snø i tillegg så om det er noe vits å prøve på noe topptur. Toppen jeg har sett ut for turen er Svarthetta. Er vel de samme forholdene der ?
 6. er ikke noe i drammen. næmeste er Holmen Klatresenter vis a vi Holmen senteret i asker. [Hidden Content] har selv vært der flere ganger i høst, mange flotte ruter.
 7. kjøpte et tau i drammen idag var sikkert en 20 stk igjen det er godkjent som heltau hvis det er noen som lurer på det.
 8. Overnatt der lørdag til søndag forrige helg. vi fant en liten "gress" plass innimellom steinen med noen kuler på. beste vi fant i nærheten av vei og hytta. Den er omtrent på linje med der elva starter fra juvannet når du kjører inn til hytta. ( finnes sikkert bedre) kan ikke si at det er suverent å telte der for å si det sånn, men holdt for en natt. Telte nærmere bebyggelsen vil kanskje være lurt hvis du skal ha flat liggeplass.
 9. Vil anbefale alle å unngå viltgryte da jeg har opplevd den som barnemat med noen få kjøttbiter oppi. er disse jeg pleier å kjøpe: -Kylling karri/søtsur - Storfegryte - Pasta provence/bolognese viste ikke at Chili con Carne fantes må prøves
 10. har buksa selv, men har ikke brukt den ennå gå for M jeg fikk L til jul og den var jo kjempstor i forhold. usikkker på benlengde, men std passa bra på meg 184cm/75-80kg slank type
 11. Noen som har noen erfaringer med det som er nevt i første post for jeg tenker akkurat på det samme. Ski: Åsnes Storetind Bindinger: Rottefella Cobra R8/Black Diamond O1 ( litt dyrt med de BD:P ) Støvler: Scarpa T4 ( noen som gode å gå med) Feller: G3 expedition lang og Åsnes kortfeller.
 12. Kolleksjonen for 09/10 er lansert. skjekk nettsiden [Hidden Content] venta en stund på at siden skulle komme opp. lyst til å prøve det her pga event membranen, men tenkt jeg skulle stikke på sandvika storsenter å se litt. noen fler som tenker noe om det her ?
 13. Lagt til en liste med de smørningene som er mest brukt. Bruk tråden til å diskutere og komme med erfaringer (skal kanskje i utstyrserfaringsdelen) slik at denne tråden kommer sikkelig til nytte. kom gjerne med tips jeg kan putte i første posten. SNO-SEAL kan kjøpes her : [Hidden Content] hvor kan de eldrid produktene kjøpes ? takk
 14. Har lest litt på foumet i en tid, men tok i å registrte meg før nå tenk til å da lage en liten hjelpe tråd i min første post. Funnet litt info på forskjellige produsent sider og har da tenkt til å poste det her slik at alle kan finne det forhåpentligvis litt lettere. Flott hvis folk kommer med inspill og. Fra Crispi sine sider Lærkvaliteter Lær består av flere lag og kvaliteter. Kvaliteten kan avhenge av hvor i verden dyret er fra, hva den spiser, klima, osv. I vår produksjon bruker vi: Fullær (full-grained), narvlær (top-grained), spaltlær, semsket og nubuck.
 15. Har lest litt på foumet i en tid, men tok i å registrte meg før nå tenk til å da lage en liten hjelpe tråd i min første post. Funnet litt info på forskjellige produsent sider og har da tenkt til å poste det her slik at alle kan finne det forhåpentligvis litt lettere. Flott hvis folk kommer med inspill og. Fra Crispi sine sider Lærkvaliteter Lær består av flere lag og kvaliteter. Kvaliteten kan avhenge av hvor i verden dyret er fra, hva den spiser, klima, osv. I vår produksjon bruker vi: Fullær (full-grained), narvlær (top-grained), spaltlær, semsket og nubuck.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.