Gå til innhold
 • Bli medlem

MortenM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MortenM

 • Bursdag 02. aug. 1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim
 1. MortenM

  MortenM

 2. MortenM

  ÅSNES SKI!!

  Da jeg kjøpte mine Åsnes Vetletind fikk jeg opplyst at de var produsert i Sverige. Selgeren poengterte at kvaliteten var topp. Dette sa selgeren uoppfordret akkurat som om han visste at noen trodde de ble produsert i Kina. At noen av de andre produktene fra Åsnes produseres i Kina vet jeg ikke.
 3. Dette ser ut som en meget god pakke, men det har sin pris. 16.000,- blir i meste laget desverre Har du ett rimeligere pakke-forslag? Hva mener du med en mer "justerbar" binding"? Hvor brei bør ei ski være?
 4. Hei! Har lenge hatt lyst til å kjøpe meg en ski-pakke for toppturer, og øyner nå håpet da jeg har begynt å tjene penger som tømrerlærling Har lest flere tråder og ser at det er mange forskjellige meninger om hva som er "best". Selv er jeg helt blank. Har aldri hatt andre ski enn langrenn-/fjellski. Skiene kommer til å bli brukt mest til toppturer (ikke bakkekjøring) der det kan være noe gåing i flatt terreng, men mest opp og ned. Har ikke kjørt telemark før, men er bestemt på å lære meg det Den pakken jeg har kommet fram til ser slik ut: Ski: Åsnes Storetind/Vetletind m/kortfell
 5. Her er noen PS: Bildene kom i feil rekkefølge.
 6. Hei! Vil først å fremst si at Tustna fjellene er fantastiske turmål Har vært på Stabben 3 ganger og gått "traversen" over til Inderbergsalen 2 ganger. Turen opp til Stabben er enkel, men luftig på et punkt. Det gjelder å finne de rette punktene på fjellet for å finne veien opp. Ettersom fjellet er lite besøkt er det veldig dårlig sti, men man kan støte på spor av den flere ganger. Legger ved et bilde som viser en "stripe" i skogen som man skal følge (Rød strek) helt opp til der oddis's bilde viser resten av ruten. Har man tenkt seg videre til Inderbergsalen blir det enda luftigere. Her
 7. Skudd i blinde, men gjetter Gjevillvatnet sett fra Gjevillvasshytta...
 8. Inderbergsalen er ihvertfall skjult bak Sula. Det er vel det eneste alternativet at det er Kona og Saufjellet. Dette bildet er tatt fra Ertvågsøya og de matcher med de på ditt bilde.
 9. Skjekk ut denne! Virker ganske ekstrem! [Hidden Content]
 10. Kan det være Lovund med lundurda på nordsiden av øya?
 11. Det må være Storfinnkneet til høyre og Litlfinnkneet til venstre
 12. Drar kjensel på "De syv søstre" og dermed Sandnessjøen i bilde 3. Nesna skjuler seg bak deg på bilde 1. Du befinner deg på Lihovudet (848m)
 13. Har vært der, men langt i fra lommekjent Har alltid vært fasinert av disse flere hundre meter høye skjera
 14. Det er vel Lovund vi ser på bildet der Ser vel også såvidt Træna til høyre i horisonten.
 15. Utrolig vakre bilder! Ser ut som en fin og dramatisk tur du sent vil glemme
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.