Gå til innhold

trultepåtur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om trultepåtur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal kjøpe meg et sett med express slynger. Skal jeg gå for wire gate eller vanlig gate? Takker for tips og råd Nybegynner.
 2. Er på utkikk etter nye klatresko. Mine første par var la sportiva tarantula, kjøpte nok disse litt for stor dessverre. Helt ok å klatre med, helt til jeg fikk prøve La sportiva Katana paret til ei venninne. Merket stor forskjell der, men de var nok en del mindre i størrelse å. Så sitter og kikker litt og er litt usikker på hva jeg skal velge. Noen som kan anbefale noen andre? Som andregangs sko
 3. Noen som kan tipse om fine telt plasser i romsdalen? 🙂🙂
 4. Hvilken liggeunderlag anbefaler du, eller hvilke anbefaler du ikke?
 5. tusen takk for gode svar! Det ble et Bergans trollhetta 3. Var på tilbud på xxl, så handla litt på impuls der Så da gjennstår det bare å prøve
 6. Det blir nok som oftest bare meg, eller meg +1 barn og 1 hund. (stor hund vell og merke). Når det blir meg alene, så kan det hende at det blir en liten fjelltur. Men ikke noe høyfjell. Nei, ser ikke for meg at jeg drar på telt tur på vinterstid. Så for meg noe rundt 3000 kr. Max 4000 kr Vil jo selfølgelig ikke drasse med meg et kjempe tungt telt, men tenker heller ikke å kjøpe sånn lett vektstelt. Mckinley sitt koster vell 1999 på G-sport. https://www.gsport.no/produkt/182130/mckinley-escape-3-0-telt Er det godt nok til mitt bruk? Er redd for å ikke bli fornøyd, å ende opp med å kjøpe et annet dyrere som jeg heller kunne kjøpt i utgangspunktet. Hvis du skjønner hva jeg mener?
 7. Er på utkikk etter telt. Tenker 3-manns telt. Har sett litt på Bergans Trollhetta. Og Mckinley Escape. Usikker på om Mckinley er godt nokk. Har aldri sovet i telt før, så har ingenting å sammenligne med. Teltet blir nok mest brukt til helga turer i lavland til å begynne med. Noen som har noe erfaring?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.