Jump to content

Helene_

Aktiv medlem
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

About Helene_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Helene_'s Achievements

 1. Fra Oslo Sportslager: MANDAG 7/12-09 , TIRSDAG 8/12-09 OG ONSDAG 9/12-09 GIR VI DEG 20% RABATT PÅ EN MENGDE VARER! Ved å taste inn følgende rabattkode på vår hjemmeside " jul2009 " vil mange av varene få justert pris med 20% rabatt. Koden skriver du inn på venstre side av forsiden våres. En del varene er allerede rabbatert (rød pris) og det vil ikke bli gitt ytterligere rabatt på disse prisen. Rabattkoden kan du bruke både i butikk og i nettbutikk. Husk å oppgi rabattkoden til selger før du skal betale hvis du handler i butikk.
 2. Sambo bærer tyngre enn meg, det går i ca samme baner som Lindap. F.eks på ukestur i sommer var min rundt 13 +/- og sambo sin ca 17 +/-. Justeringer gjøres underveis, sambo sin sekk er alltid tyngre enn min, men fortsatt fordelt slik at begge klarer sin egen sekk uten større problemer.
 3. + At du får igjen MVA om jeg ikke tar feil, per idag er denne på 15% men går tilbake til 17.5% etter nyttår om jeg husker rett(Denne ble satt ned i forbindelse med økonomi"problemene". ) Minimum 30-35% besparelse er ikke ille (Selv om man trolig kan spare enda mer med dagens Dollar-kurs)
 4. Kjendisutgaven kommer først neste år (skulle ønske de droppet å ødelegge et så fint konsept med kjendiser. Eneste bra reality på tv..) Er det noen som vet om/hvor jeg kan få skaffet eldre sesonger på DVD? (Evt laste ned) TVN sin webtv har kun tilbake til 2006.
 5. 3 for 2 Devold Active hos Sport1 Hasle i Oslo
 6. Hehe jeg gjorde også som oyvindbr, brukte litt jobbtid på å lese rapporten din Hørtes ut som en fantastisk flott tur, det må være fantastisk å ha en så gledesspredende turpartner som Buddy. De som ikke er "liker" friluftsliv (pga manglende erfaring/lyst til å prøve) vet ikke hva de går glipp av.
 7. Sport1 i Storgata har kampanje på Norrøna Falketind XCR GTX jakke (3 lags Gore-Tex) til 1799, vanlig pris er 3500. ( [Hidden Content] / [Hidden Content] ) Kampanjen er visstnok over ref linken jeg viser til, men jeg var innom butikken igår, de hadde fortsatt en god del igjen. Denne får mye skryt og er en av de beste på markedet innen denne type jakke. Merk at intersport også har tilbud på Falketind jakka til samme pris, men denne er paclite modellen (billigere/tynnere, men får også mye skryt) Det er haugevis med salg og høsttilbud over alt nå, bor du i Oslo anbefaler jeg at du tar turen til Storgata hvor butikkene ligger på rekke og rad, Oslo Sportslager ligger et par gater unna, men også verdt å sjekke om disse har gode tilbud. Ellers har du kjøp og salg her på forumet, og finn.no
 8. Helene_

  Fjellsko

  Merkelig med så vidt forskjellige erfaringer på Crispi sin Besseggen støvel. Jeg kjøpte min i fjor og har vært svært fornøyd med denne siden dag 1, anbefalte samme sko til min samboer som kjøpte samme støvel tidligere i år. Han er like fornøyd som jeg har vært med mine. 0 inngåing, såre føtter, våte føtter & gnagsår. Jeg tar det for gitt at de som sliter med gnagsår ikke bruker bomull-sokker. Kanskje det rett og slett bare er slik at noen føtter får lettere gnagsår enn andre?
 9. Ja, jeg tror man må se og lukte "jævlig" for å klassifiseres som villmarking, ihvertfall av mange av de ekte "villmarkingene" her på forumet
 10. Tja, kanskje fordi de liker å føle seg litt "kvinnelige" når de trasker i fjellene? Jeg bruker smykker daglig, men lar disse være hjemme når jeg drar på tur, delvis fordi jeg er redd for å miste noen i skauen/på fjellet, men også fordi det føles unaturlig for egen del å ta på smykker i fjellheimen når jeg dropper det meste av sminke og andre "velvære"-produkter på lengre turer. Det er imidlertid smak og behag, om damene føler for å beholde øredobbene på på tur, ser jeg ikke noe galt i det selv om jeg personlig dropper det
 11. Siste natten vår på Vidda (mandag kveld) var det nede i 0 grader, så ta med nok av varme klær
 12. Intersport i Storgata har 30% på alt av ytterjakker og fleeceoverdeler. "Salget" hos Sport1 i Storgata var ikke stort å skryte av, butikken driver også med flytting av store mengder utstyr, så det er litt kaotisk der.
 13. Tanken har slått meg angående vandrestaver, det er godt mulig vi går til anskaffelse av det før neste høyfjellstur, det er ikke akkurat flust med tykke grener å bruke på vidda Vi har fått mye lærdom om kryssing av elver, om enn på den svært harde måten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy