Gå til innhold
  • Bli medlem

perstad

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg har leid ei hytte på Beitostølen 17. mai-helgen og lurer litt på hva slags aktiviteter som er å anbefale i området nå, mest med tanke på snømengde. Noen ting jeg har tenkt på, lar noe av dette seg gjennomføre? Gå på ski innover Valdresflya Fjelltur, kanskje Besseggen? (hun jeg skal med har ikke gått den) Sykle, men det blir vel helst langs veien Noen som har andre tips til aktiviteter?
  2. perstad

    Fjellsko

    Nå er fjellturen unnagjort i nye sko. Jeg endte opp med Garmont Trophy V GTX som XXL solgte ut for 1200,- Det ble en såpass høy modell av den enkle grunn at ekspeditøren i butikken ikke anbefalte meg lave "fjellsko", men heller den høyere "jaktsko"varianten om jeg hadde problemer med anklene. Jeg hadde de på beina i 3-4 timer på lørdag og like lenge på søndag og er veldig fornøyd. Gikk i myrer, over bekker osv, men ingen antydning til fuktighet på bena. De var også veldig deilige å gå med kontra mine gamle lefser av noen marsjstøvler. Takk til alle som kom med innspill, det gjorde at jeg fikk opp øynene litt for hva jeg burde se etter og ikke bare endte opp med de første jeg fant (se første post).
  3. perstad

    Fjellsko

    Takk for alle tips. Jeg har nå slått fra meg skoene fra Anton Sport og går heller for et par mer allround fjellstøvler som ble nevnt. Akkurat nå står det mellom: Alfa walk king til 1599 Crispi Besseggen til 1649 og mulig også Raichle Mountain Escape GTX, mest pga prisen til 999 Tenker meg en tur på XXL etter jobb i dag for å prøve så får vi se hva det blir til. Men dersom noen kjenner til skoene fra Raichle og vil anbefale de så si gjerne i fra
  4. perstad

    Fjellsko

    Jeg går turer på fjellet i ny og ne, ikke så ofte, men ofte nok til at jeg trenger sko som virker. Inntil nylig har jeg brukt militærets marsjstøvler og egentlig vært fornøyd med de. Men på forrige tur gikk de i stykker etter å ha blitt brukt i mange (12?) år. Så da er det på tide å kjøpe noe nytt, og det må jeg gjøre innen neste helg. Var innom Anton Sport i dag og de har tilbud på Scarpa Zg65 Gtx til 1199 (normalpris 1799). Noen som kjenner til disse skoene og kan si noe emr om de. Eventuelt si noe om hva jeg burde se etter i stedet? http://www.antonsport.no/s/p.aspx?pid=6284&cid=898&vid=37269 Mine krav er følgende: Ikke for dyre (jada, jeg vet at det ikke faller i god jord hos mange, men som sagt bruker ejg de ikke så ofte at det forsvarer mange tusen kroner) God støtte på ankelen da jeg tidligere slet med overtråkk Ikke for tunge Ikke stort annet. De skal tåle å passere bekker, uten at de MÅ være fullstendig vanntett. Viktigere er at jeg ikke sklir på første våte stein... Skal brukes mest på sti i fjellet, men også i litt røffere fjellterreng. Til vanlig turbruk har jeg et par lave sko jeg kan bruke.
  5. Jeg syklet Haugastøl-Flåm fredag 20. juli i år. Masse snø etter Finse gjorde at vi måtte av og på sykkelen 25-30 ganger, noe som gjorde at vi brukte mye lengre tid en planlagt. Men strekningsmessig var det helt greit. Nå syklet ikke vi mer, men tok en dag i Flåm før vi tok Flåmsbana til Myrdal og toget tilbake til østlandet derfra. Meget bra tur, men vel mye snø gjorde at den kunne blitt bedre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.