Gå til innhold
  • Bli medlem

Anders34

Aktiv medlem
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Anders34

  1. Gå til forhandleren, så hjelper de deg. Du får helt sikkert erstattet det hos Vertikal. Vel og merke med mindre du har vært dum nok til å kjøpe det fra utlandet.................
  2. Så hvis gaffel, gir og bremser er bra, så er ikke resten så nøye ? Hva med hjul og ramme ? Kanskje de to viktigste faktorene i forhold til kjøreegenskapene til en sykkel....................
  3. Støtt norsk næringsliv !
  4. Har du muliget så få prøvd en Trek 7.6 Fx. Den tror jeg oppfyller alle kravene dine. Supre hjul, dekk og ramme gjør den veldig rask. Du får racingfølelsen uten at du må ned i bukken. Har også prøvd den Hard R sykkelen som blir henvist her. Bra, men en mye tregere sykkel. Den egner seg nok bedre enn Treken f.eks dersom du skal bruke den om vinteren, da den leveres med discbremser. 7.6 Fx leveres med Shimano Tiagra gir, som er et racinggir og gir en perfekt utveksling når det skal gå fort. Tiagra er ikke "top of the line", men for mitt vedkommende har det fungert meget bra i to sesonger. Sykler 10-15 per uke. Skulle det mot formidning ikke fungere så kan du jo slå på stortromma og oppgradere for en forholdsrimelig penge. Som du skjønnerer jeg mest opptatt av hjul og ramme når jeg skal ha meg sykkel. Bontrager ssr hjulene som står på denne sykkelen meget bra. Er selv 90 kg og hjulene har tidvis fått mye juling i møte med hullete og ugjevn asfalt, men de er like rette og fine. Dekkene kan i tillegg fyller med 8.3 bar, så dette ruller godt ! Lykke til !
  5. Jeg ser den. Trådene har jo en liten tendens til å skli ut Er enig i at karbon ikke er helt det han bør fokusere på. Beklager hvis jeg virket frekk og usaklig.
  6. Har du kjørt lenge med karbongaffel selv ? I tilfelle hvilken ?
  7. Kjører selv Trek Fx 7.6, og er særdeles fornøyd ! Brukes til å fra jobb og til trening. Denne koster nesten det dobbelte av 7.3. Forskjellene ligger først og fremst i hjul, gir og gaffel (7.3 har ikke carbongaffel). Et alternativ kan jo være 7.5, som jo er en mellomting. Den koster litt mer, men jeg mener helt klart at de 1500 kronene er verdt pengene. Er limiten 5500 kroner så kan jeg garantere at 7.3 vil være et lykkelig valg. Rammen er faktisk identisk med den som leveres på 7.6. Den er passe stiv og fin og er oppleves veldig fin i motbakker, og ikke minst når det går fort nedover Nebulahjulene og deoregirene er dessuten solide og driftsikre. Lykke til !
  8. Anders34

    SPD-pedal

    Bruker "eggbeater"pedaler fra Krankbrothers. Er veldig fornøyd ! Her kan du tråkke inn skoen uansett hvilken posisjon pedalen står i. Utrulig praktisk i terrenget der man må litt oftere ut og inn av pedalen. Anbefales !
  9. Foreslår at dere finner ut hvilken brenner som ble brukt før dere fortsetter diskusjonen. Var det f.eks en vanlig turbrenner ?
  10. Anders34

    Ny terrengsykkel

    Hva med ramma ? Den og hjulene er tross alt det viktigste på en sykkel. Jeg tør påstå at Deore er et bra gir for de som er ute etter sykler i dette prisegmentet. Dessuten kan girene byttes til noe bedre for en relativt billig penge. Vi er helt enige når det gjelder hjulene. Derfor ville jeg gått for Everest. Har selv de samme hjulene på vintersykkelen min, og etter tre sesonger kan jeg trygt si at de er svært solide. De er kanskje litt for tunge, men det er jo litt begrenset hva man får på så billige sykler.............
  11. Et lite tips. Det kommer ny Trollveggen Pro Shell jakke til høsten. Har prøvd den på, og de har etter min mening kommet tilbake på rett spor. Stretchpartiene blir fjernet og den gode gamle stormhetta er tilbake. Fikk litt av godfølelsen jeg hadde i den klassiske Trollveggen sin ble kuttet ut for 4-5 år siden. Etter min mening finnes det bedre jakker på markede, men det er en annen diskusjon.
  12. De av dere som tviler på min påsatnd kan jo ta en telefon til Helsport.
  13. Pratet med dem på NORSPO-messa tidligere i vinter. Mulig at det ikke er helt slutt før på sensommeren. Men det kommer ingenting fra høsten av.
  14. Helsport har sluttet å lage skalbekledning. Er nok derfor dere har problemer med å få tak i denne jakka.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.