Gå til innhold
 • Bli medlem

beech

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Super! Da trenger jeg garmin 450 ! Har kamera, trenger ikke på GPS'n. Så da tolker jeg det slik at gps kjøpt i USA fungerer like bra som de kjøpt i Norge?
 2. Språk er ikke viktig. Primært tenk å bruke den med turkart samt sjøkart
 3. Hei. Kjapt spm. Kan en tur GPS (oregon 550t) kjøpes i USA og vil den fungere like godt i Norge? B
 4. beech

  Jakt i Russland.

  Hei! Vi er en kameratgjeng som vil prøve å gjøre noe uten om det vanlige. Vi prøver å få til en jakttur til de Russiske Skogene. Er det noen som har erfaring med dette? Vi har ikke tenkt på å bruke en "outfitter". Prøve oss å gjøre dette prosjektet selv B
 5. Hva vil "en stund si" 1 uke, 1 mnd, 1 år?
 6. Hei. Noen som har erfaring med hodepine under harde anstrengelser. De to siste toppturene jeg har vært på har jeg fått intens hodepine ved anstrengelser. Gå med randoneeski i puddersnø... Ikke vært plaget med dette før, kom veldig plutslig. Har lyst på fjellet i helga, men vet ikke om jeg "klarer" det.
 7. beech

  cabelas.com

  Utrolig bra utvalg. Ekstreme priser på frakt. Må bergene ca 40% av det du hander for i frakt. De priser seg ut pga dette. Ikke å anbefale! Mitt tips, ebay.
 8. beech

  Hausken lydemper

  Hei. Jeg har en slik til min .308. Fungerer svært godt. Har egentlig ingenting å utsette. Hva er det du lurer på ?
 9. Maskeringstape. Det er tapen med minst motstand. Indianertriks
 10. Terningkast 3. Fort kald. My two cents.
 11. Flott bilder! Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Har du fotoredigert dem?
 12. Nettopp padlet i "lånt" kano på femunden. Gikk alldeles strålende, var og ute i grov sjø. No problems, men ser fordel ved kajakk om man drar på tur aleine. Leste vel at Helge Ingstad padla hele "great slave lake" aleine i en kano.. Men, folk var bygd annerledes i gamle dager.
 13. Hei. Er inne på tanken å kjøpe enten kano eller kajakk. Hvordan er lastekapasiteten i en kajakk i forhold til en kano? Hvordan er det å bære en kajakk fra vann til vann, evt dra den langs myra/skogen. Noen som har noen erfaring med padling i vann med oppakning med kajakk?
 14. Hei! Håper dere gidd å svare enda engang på et spørsmål om padling i femunden. Har akkurat leigd en kano for en weekend av femund canoe camp, 4 dager. Har dere noe gode forslag hvor det er fint å padle? Nord eller Sør?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.