Gå til innhold
 • Bli medlem

Kimmy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kimmy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo/Nissedal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skitur på Hedmarksvidda. Masse snø og fine forhold.
 2. Skriverier,bilder og filmer fra mine turer. [Hidden Content]
 3. Bilder kan sees her: [Hidden Content] På vandring i Femundsmarka Fra koie til koie Gjennom vinduet i den mørke koia skinner de første solstrålene over åsen og ned på Langtjønna. Det er grytidlig, før sola står opp, og kaffekjelen står allerede godt plassert på toppen av en eldre Jøtul. Oktober går mot sine siste dager, og Femundsmarka er kledd i vakre høstfarger. Når skogen er slukt av mørket, da danser flammene rundt en nying. Røyken stiger til værs og varmen omfavner oss. Magene er fulle og tørsten er slukket. Mens flammene danser rundt nyingen, skinner stjernen k
 4. Kimmy

  Tips til høstfiske

  Se der ja. Da blir ingen fisking.
 5. Kimmy

  Tips til høstfiske

  Hei. Jeg skal to uker i Femundsmarka i slutten av Oktober og lurer på om noen har erfaring med å fiske så sent? Hva fungerer? Har fått nyss om Sildesluker skal være tingen.
 6. Oppdatert med en liten snutt. Ligger øverst i bloggen.
 7. Jeg ante jo ikke at moskusen var der forde den stod nede ved elva. og derfra så man ikke teltet. Ante ikke at det var så mye Moskus på den siden, fikk høre at de holdt seg i dalen på vestsiden av Snøhetta, men de er vel der det passer seg. Det var den eneste jeg så opp Stroplsjødalen. 2 til fra bussen som går fra Snøhetta og ned til Hjerkinn.
 8. Den kommer jeg nok ikke til å glemme med det første. Det vittigste er at alle på jobb tullet med "tenk om du våkner opp med masse moskus rundt teltet!"
 9. Dovre og Rondane Du vet den følelsen når du innser at du er 195 meter for nærme en Moskus? 19.7.14 Jeg er på Dovrefjell, nærmere bestemt Stroplsjødalen. Har gått et stykke opp langs Kaldvella og funnet en fantastisk teltplass for kvelden oppe på en gresslette ovenfor elva. Jeg sovner tung til lyden av bruset i elva og våkner uthvilt halv ni neste morgen. Jeg bli liggende en stund å lytte, lytte til elva og bruset som er uendelig vakkert. Mer og mer innser jeg at nå har jeg 10 dager foran meg i Dovre og Rondane. I solglimtet fra morgensolen drar jeg den dvaske morgentrøtte kroppen ut
 10. Hadde en helt nydelig tur over Hardangervidda etter påske. Skikkelig seriøst godvær fra ende til annen. Her er en liten film fra turen. Lyset var så sterkt at til og med GoPro slet med å fordøye. Link til video: [Hidden Content] Kort og godt fra turen med bilder: [Hidden Content]
 11. Kimmy

  Uvær på Finse

  Nei,det klarte seg helt fint. Der var det kun inngangen som hadde snødd igjen. Sannsynligvis fordi hele muren blåste over det. Virker som vinden snudde litt iløpet av natten også,snøen viste i alle fall tegn til det. Da kom vinden på skrå fra hoderettning,kan virke som at det er en svakhet i Exped Venus ll Extreme.
 12. Kimmy

  Uvær på Finse

  Viktige å være smart nok til å kunne avbryte. Det er kjedelig men sånn er det. Vi hadde forsåvidt lagt ruta innom selvbetjente hytter,men i den vinden så dro vi aldri. Været var luremus også. Skikkelig digg sol på dagen, og plutselig litt utpå så blåser det opp som bare det. Det skjedde forsåvidt i fjor også når vi skulle krysse Hardangervidda. Da ble det Skarvheimen istedenfor. Håper det er føre i slutten av April,da bli det ny tur.
 13. Kimmy

  Uvær på Finse

  I helgen var det full storm på Finse. Det var målt orkan i kastene. Vi skulle krysse Hardangervidda men måtte avbryte. Klarte å rote oss inn i tjukkeste whitouten når vi skulle rive campen. Film og bilder: [Hidden Content]
 14. Jeg har med en god kokekaffe fra kaffebrenneriet eller stockfleths gjerne. Bruker kaffekjele og har med en liten sil så jeg slipper så mye grut i koppe. Hadde med meg Aeropresse på vinterfjellet i fjor. Fungerte veldig fint. Har planer om å prøve ut min kjære v60 drypper over vidda i Mars. Minimalt med utstyr!
 15. Å riste havregrynen i smør og honning er en fryd.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.