Jump to content

AlaskaHusky

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About AlaskaHusky

AlaskaHusky's Achievements

 1. Ja jeg har explorern. Jeg tror det er sprekk i selve brenneren, eller slitsasje i setet til dysa. Jeg får den ikke tett, og den brenner med noe gul flamme. Kanskje kommer jeg over en brukt en som selges evt gis bort, så jeg har den enda for å ha litt ekstra deler Det kan prøves å regulere effekten med trykket på flaska, men som du sier er det upraktisk å regulere varmen slik. Synd de "nye" primusene som for eksempel Optimus Nova og Primus Omnifuel bråker så fælt..
 2. Jeg har fått en Gravity MF II men er ikke fornøyd så langt. Ved første prøvetur nå forrige helg fikk jeg den ikke til å brenne annet enn på full guffe. Da varmet den godt og brant stille og fint. (Mest brukt som fyring i telt) Problemet kom da jeg skulle stille ned varmen. Da brant den fint noen få minutter, så begynte den å dabbe av og kunne til og med slokne. Jeg skrudde ikke mye ned på varmen heller. Prøvde med og uten kjele på, med godt trykk på flaska men til ingen nytte. Håpløst å få den til å brenne annet enn på fullt. Jeg brukte alkylatbensin. Er det noen som har prøvd annet brennstoff med gode resultater på denne primusen? Må si jeg er skuffet over denne, og savner den gode gamle Optimus Explorer`n jeg hadde før.
 3. Jeg skjønner at det blir noe stort og tungt å pakke i sekken, men pakker man ytterduk, innerduk, stenger og plugger hver for seg og fordeler det på sekker og kløver skulle det gå bra. Det blir dessuten ikke de lange ekspedisjonene med hele familien på tur. Vinterstid kjører vi hundeslede så da er ikke vekt noe stort tema. Jeg er ellers tilhenger av Helsport sine telt, og har lyst på et Svalbard 5 evt 6 (for å få to innganger) Samtidig tenker at ståhøyde inni teltet kan være greit, spesielt for barna.
 4. Som emnetittelen sier er jeg ute etter brukererfaringer av et Holmeslet Explorer telt. Jeg er en fjellfant som har fått samboer og to barn som gjerne vil være med på fjellet både sommer og vinter. Synes disse teltene ser greie ut for å få alle under samme tak. Er det noen som har et slikt og vil fortelle litt om sine erfaringer med teltet? Mvh Steffen
 5. Ser det er flere som vil anbefale Crispi Besseggen, men jeg liker best litt høye sko. Går aller mest med tung bør, og da er den ekstra støtten å foretrekke. Til de andre kortere kveldsturer har jeg M77. Men takk alikevell:)
 6. Takker for tips så langt. Skal ta meg en bytur å se å kjenne litt på forskjellige sko.
 7. Hei. Skoene ble imregnert og smurt jevnlig, men det kunne sikkert vært gjort oftere. Problemet var at sømmen rundt forsterkningen over tåa raknet, med lekkasje som resultat. Dette skjedde etter et års bruk. Fikk etter lang tid nye på garantien, og jeg hadde gode sko et år til før det samme skjedde på disse parene også. Har en kompis med samme sko, og samme problem. De ble mye brukt, men jeg syns det var for dårlig for et par sko til nesten 3000 kr. Mulig det er bedre på nyere modeller.
 8. Må ha nye fjellstøvler nå, og er begynnt å se på utvalget. Skal ha sko i til rundt 2000 kroner. Har tidligere hatt Lundhags professional, og Alfa bever Pro. Synes ikke verken Lundhags eller Alfaskoene har være spesiellt slitesterke, så jeg tenkte å prøve et annet merke denne gangen. Viking, La sportiva, crispi eller noe.. Er det noen som kan komme med anbefalinger /egne erfaringer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy