Gå til innhold

ThomasB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  203
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThomasB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fra Ask (nordvest siden av Tyrifjorden) kan man følge veien opp mot Aklangen. Derfra går det løyper som i det minste har retning mot Noresund. Følg skilting mot Skjærsjøen/Breiensetra. Ett eller annet sted på strekningen (usikker på hvor, altfor lenge siden jeg gikk der) kan man ta av mot Hovinkoia (Tyristrand). Derfra går det (eller ihvertfall gikk det) skispor videre vestover i retning Noresund. Et godt kart er kjekt og ha. Spør i tillegg folk du møter på veien. Skulle du bomme på skiløypa eller hvis det ikke er noen skiløype så er det bare å holde rett vest fra Skjærsjøen/Breiensetra/Hovinkoia og du vil ende opp i Krøderen/Noresund området.
 2. Skal tilbringe 9 dager i Lofoten/Vesterålen/Narvik/omegn med rando og bobil i månedskifte februar/mars. Er det noen som har gode tips til hva som "må" kjøres?
 3. På Hardangervidda regner jeg 2 timers gange på 5 km luftlinje. Etter flere år med gjeting så ser jeg at dette stemmer temmelig bra.
 4. ThomasB

  mistet hagla

  Håper virkelig ikke det.
 5. ThomasB

  Ny hodelykt til markabruk maks 1200

  Denne lykten er en fullgod kopi av Lupine sin bestselger http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29489. Husk også å få med en forlenger http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32751. Bedre kjøp gjør du ikke! DX sender gratis til hele verden. Da de sender rekommandert sending så slipper man som regel moms (som regel...).
 6. ThomasB

  Alpha Walk Queen - rett sko til mitt bruk?

  Er stor tilhenger av Walk King! Har nå slitt ut sålene på to par. Hadde litt problemer med dårlige sømmer på det ene paret men disse fikk jeg fikset gratis 2 - 3 ganger (uten kvittering) hos Alfa. Siste gangen de var inne hadde de faktisk fungert som arbeidssko i noen år og så helt jævlige ut. No questions asked. Eneste negative jeg kan peke på er at det er en lang og smertefull prosess å gå de inn. Oppturen er at når dette er gjort så er det null gnagsår.
 7. ThomasB

  Drept av ukjent rovdyr

  Og er det i det hele tatt interessant å diskutere hvem som dreper hva eller hva som blir drept av hvem på et forum som dette?
 8. ThomasB

  Adobe Photoshop Lightroom 3

  http://isohunt.com/torrent_details/190912349/lightroom?tab=summary
 9. ThomasB

  Hagle \ bueskyting og dominant øye

  Slet litt med å finne dominerende øye selv helt til jeg prøvde følgende metode: Stikk et hull med en penn i midten av ett A4 ark. Hold opp arket på strak arm, hold begge øyne åpne og fokuser på et objekt bak arket (som du ser igjennom hullet). Hold så fokus på objektet samtidig som du fører arket inn mot nesen. Det øyet som ser igjennom hullet når arket berører nesetuppen er det ledende øyet.
 10. ThomasB

  Snøforhold i Koldedalen

  Takk for tilbakemeldingen. Bakgrunnen for spørsmålet er mer logistikk begrunnet enn tur. Er det enklest å få inn vedsekkene med ski/pulk eller ben/ryggsekk..
 11. ThomasB

  Snøforhold i Koldedalen

  Noen som kjenner til hvordan snøforholdene er i Koldedalen for tiden? Har tenkt med oppover neste uke.
 12. ThomasB

  Utleie av redningsdrakte

  De leier de forøvrig ut på Vulken i Stavanger. Dyrt.
 13. ThomasB

  Utleie av redningsdrakte

  Har en offshoretype arbeidsdrakt (oppgradert redningsdrakt med mer bevegelighet) som jeg skal selge. Kjøpte den for en seiltur til Grønnland for noen år siden. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=21477294
 14. Noen som vet hvor skissen som Slingsby valgte til omslaget til boken som ble publisert i 1904 stammer fra?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.