Gå til innhold
 • Bli medlem

Bergtidd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Eventuelt Den Lille Snøskredboka, for starters, den er forbanna tung den Skredfare. Jeg tror også at om driver med bratt skikjøring, kommer du før eller siden til å være utfor ett snøskred.
 2. Var der oppe idag, Svarthetta. Kom ikke helt til topps. Utløste ett mindre skred i sørvendt side. Ble tatt, dratt 50 meter nedover. Ca 15 - 20 cm bruddkant, så det var ikke stort, men skummelt nok. Vi snudde da, kjørte ned bjørkskogen med flotte forhold!
 3. Slik så det ut der 17. mai. Vært mye ruskevær siden da.
 4. Kan starte fra Gjendesheim da, om dere vil gå Besseggen, gå til dere kommer ned til bandet/Bessvatnet, og ta til høyre langs det, er vel mye steinur der muligens, ikke gått der selv. Bessvatnet har jeg sett folk fiske før, ikke anelse om det er noe bra men. Fra Bessvatnet går det også an å gå opp på Besshø. I enden av av Bessvatnet, der Bessa renner ut, går det sti nordover, til Russvatnet. Ca 1,5 km innover Russvatnet svinger stien nordvestover, mot Glitterheim om Tjønnholet. Kan f.eks bestige Nautgardstinden her. Fra Glitterheim har dere rute til Glittertind, og til Spiterstulen som er utgan
 5. Sniker meg inn i denne tråden. Er det noe særlig snø igjen i Jotunheimen, Gjende og fjella rundt? Kunne tenkt meg å rusla til fots over Knutshø på 17 mai.
 6. Ja, var å sto i no sommerskisenter der mener jeg. Ser ut som han virkelig kløner det til ja.
 7. Det var vel ikke meningen å renne ned der vel? bare at han sklei bakover, og datt utenfor? Hvor er det forresten?
 8. [Hidden Content] Løypekart Hole, om du tenker å gå der.
 9. Er vel veldig bratt ned til Tyrifjorden tror jeg, ikke prøvd meg på bein eller ski selv men. På den sida, mellom Sollihøgda og Sundvolden er det ihvertfall veldig bratt. Beste er vel kanskje gå ned Krokkleiva da, er gammel vei ned der, eventuelt ta turen ned fra Damtjern. Videre derfra tør jeg ikke komme med så mye forslag, det er jo mye jorder å gå på i Ringerike/Hole, enkelte med skiløyper og, før du treffer skogen igjen tenker jeg.
 10. Ikke helt i området der du tenker, men Bukollen i Vassfaret tror jeg har noen muligheter. Prøvd meg før, men i en meter snø med truger på beina ble det for tungt for meg, kom aldri til topps. Var der i høst, det ser jo ut som det kan være mye moro ned derfra. Muligens for lite snø nå.
 11. Snø blire! Veit ihvertfall om en fyr som ska finne dype linjer i skogen og til fjells på østlandet ett sted!
 12. Ser ut som det slår til! snør hvertfall tett på Ringerike nå!
 13. Vært sånn nesten nullføre nå i et døgn vel, satse på snøen har satt seg litt. Og ikke minst at det meldte snøværet slår til!
 14. Bake noen sånn massive sjokolade/brownies/turbokake lignende greier.. flotte saker. De raske karbohydratene det da
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.