Gå til innhold
  • Bli medlem

Johanne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Johanne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg er så drittlei av å bli misfortstått! Det er ikke reklame det her. Åkei. Det er muligens fordeler for de som har laget dokumentaren at jeg oppfordrer alle til å se filmklippet jeg har lenket til, men dere må da se at både Trolljegeren og jeg jobber mot de samme målene: 1. Å avsløre hva som står bak sauedrapene. 2. Å vise at avsløringen står i relasjon til Hardangersaken. 3. Få en offentlig uttalelse fra regjeringen på hva dette er.
  2. Endelig kan jeg motbevise alle påstander som har haglet mot meg de siste ukene. Nesten ingen av dere har hatt tro på min journalistiske magafølelse om at noe stort er på gang i kongeriket Norge, men nå har jeg den store ære av å opplyse dere med dette filmklippet: http://sommerredaksjonen.vgb.no/ Her ser dere udiskutable og klokkeklare bildebeviser, som én gang for alle burde stappe en sokk i munnen på alle tvilerne der ute!
  3. For et par dager siden kom jeg over bloggen til en velkjent villmarksblogger som kaller seg Hjortefot. Dere kan selv lese blogginnlegget her: http://hjortefot.vgb.no/2010/08/11/411661/#more-411661 Det han viser frem, er bilder tatt av "Lammemannen". Jeg vil understreke at navnet "Lammemannen" bare er en teoretisk knagg å henge fenomenene på, konstruert av meg, og er ikke en absolutt sannhet. Nå henger dere kanskje ikke med, men les de sjokkerende tingene jeg har funnet ut av de siste ukene: http://sommerredaksjonen.vgb.no/ Bedøm selv!
  4. For noen dager siden postet jeg et innlegg her på fjellforum om et lam drept av ukjent rovdyr i Høyanger kommune, Sogn og Fjordane. Rapport fra Statens Naturoppsyn foreligger nå, og konkluderer med at lammet ikke er drept av noen kjente rovdyr. Viltnemda har endelig valgt å anmelde saken til politiet i kjølvannet av de siste oppslagene i media om saddistiske husdyrdrap. Endelig er det duket for et etterlengtet gjennombrudd! Les saksgangen her: http://sommerredaksjonen.vgb.no/ Takk til alle dere som har hjulpet til så langt, og ikke stopp med å sende meg kommentarer og tips hvis du har kommet over noe litt utenom det vanlige! Bruk gjerne Facebook-siden jeg har opprettet til å poste, og delta i spørreundersøkelsen: "Bør dyr få bedre rettsvern?" http://www.facebook.com/pages/Jakten-pa-Lammemannen/115262965192436 Din mening teller når jeg skal ta undersøkelsen med meg til Stortinget! Sammen skal vi stoppe personen(e) som driver sadistisk terror i norske fjell og skoger!
  5. Jeg har drevet en del research og kom over akkurat denne artikkelen for et par dager siden. Jeg må si at det hele er litt merkelig. Uansett: Tusen takk for innspill!
  6. Hei! Jeg trenger hjelp til å finne ut av hva som kan ha drept dette lammet: http://sommerredaksjonen.vgb.no/2010/07/27/drept-av-rovdyr/ Les gjerne saken, post en kommentar eller ta kontakt hvis du har tips som kan hjelpe meg videre. Hvis du har kommet over lignende tilfeller, uansett hvor, så vær så snill: Gi beskjed!
  7. Hei! Jeg trenger hjelp til å finne ut av hva som kan ha drept dette lammet: http://sommerredaksjonen.vgb.no/2010/07/27/drept-av-rovdyr/ Les gjerne saken, post en kommentar eller ta kontakt hvis du har tips som kan hjelpe meg videre. Hvis du har kommet over lignende tilfeller, uansett hvor, så vær så snill: Gi beskjed!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.