Gå til innhold
 • Bli medlem

selma

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om selma

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. selma

  selma

 2. Som flere her nevner, bør du tenke på hvilken type hund du vil ha, og hvordan hundehold du vil ha hjemme, ikke bare når dere er på tur.. Jakthund, spisshund, gjeter, vokter..? I tillegg bør du tenke over om det er viktig for deg med en hund som kan gå løs, eller om det er greit med en hund som kanskje må være båndhund hele livet. Mye av våren/sommeren/tidlig på høsten er det jo båndtvang uansett. For min del er det et viktig punkt å ha en hund som kan være løs uten at jeg trenger å bekymre meg for om den plager folk og fe eller kan finne på å stikke av, mens andre synes det er helt greit å
 3. Jeg har en eurasier, en gutt på 4 år. Fin turkompis i all slags vær, og med sine 32 kg bærer han greit med kløv også
 4. Du kan ha med hund på bussen fra Vassbygdi til Flåm
 5. Har funnet noen sko som heter Meindl Madison Lady GTX til 899,- på outnorth.no, og lurer på om det er et ok kjøp. Trenger vanntette ankelhøye sko, men har ikke 1500 - 2000+ å bruke akkurat nå..
 6. Da har jeg snakket med Østerbø, og de sier at føret er greit og at de har hatt folk som gikk samme rute som oss for et par dager siden. Så da er vi noenlunde klar for tur Noen som vet om ruten er godt merket? Kan det evt være et problem med merkingen pga snø?
 7. Takk igjen for svar! Vi har med oss to store hunder, så togbilletter er allerede bestilt. Kan ikke satse på å ta reise på sparket med de to på slep siden man dessverre ikke får ha med hund på alt av transportmidler.
 8. Takk for svar så langt Planen er å overnatte på Østerbø ja. Vi tar tog Bergen - Finse om morgenen og går Finse - Geiteryggshytta første dag, så gå til Østerbø og overnatte neste dag, og så ned Aurlandsdalen og tog til Bergen igjen tredje dag.
 9. Da skal jeg endelig på min første "langtur" - har fått med meg en venninne for å gå Finse-Geiteryggshytta-Østerbø-Aurlandsdalen nå siste helgen i juni. Hun er også nybegynner på flerdagerstur, og vi gleder oss veldig! Vi er litt usikre på hva vi skal pakke, så tar gjerne i mot tips til en liten pakkeliste. Hvilke klær kan vi regne med å trenge i det området på denne tiden? Hvordan er det med mat på Geiteryggshytta, må vi ha med selv eller er der middag og frokost/lunsj til neste dag tilgjengelig? Har lest om ruten på ut.no, men er usikker på tidsberegningen.. Vi går begge en del kor
 10. Ja, dette lurer jeg også på, så "bumper" denne opp litt.
 11. Takk igjen for svar! Stikker opp og henter disse i ettermiddag jeg
 12. Takk for svar begge to, forresten
 13. Njei, tror egentlig ikke jeg vil ha særlig lavere sko.. Tror jeg går for disse jeg, var et ganske bra tilbud (1200kr)? Så bruker jeg de i høst/vinter, og om jeg finner ut at jeg vil ha noen lettere/lavere sko, så får jeg evt vurdere det til våren. Kanskje jeg blir skikkelig turfrelst, kjøper meg telt og begynner å gå ukesturer? Da er det jo ikke så dumt å ha et par sånne stående vel..
 14. Er på utkikk etter nye tursko, og kom over Alpha Walk Queen Grip+ på tilbud. De satt veldig godt på foten min såvidt jeg kunne kjenne på det jeg gjorde av gåing i butikken. Det var dessverre ingen i butikken som kunne hjelpe meg med å finne ut om det var rette skoene til meg og mitt bruk, så nå er de lagt av til lørdag i påvente av at jeg forhåpentligvis kan få litt hjelp her Jeg har hund, og er derfor ute stort sett hver dag hele året uansett vær. I hverdagen blir det bare 1-2 timers turer, men i helgene går vi gjerne lengre. Av og til dagsturer, av og til hytte til hytte fre-søn, samt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.