Gå til innhold
 • Bli medlem

Vestavind

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vestavind

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har selv sett en del på en 3-sesongers i dun. Spesielt interessert i WM sine. Men hvor bestille? De koster jo opp mot 5-6000 i norske nettbutikker... Hvor mye sparer man ved å bestille fra USA eller UK (frakt, moms og tull).
 2. Blåser liv i denne gamle tråden for å vise folk denne flotte videosnutten tatt av General i O-fagspatruljen, Espen Mills: Opptaket er gjort med Canon 5D mark2. Den består av over fem tusen bilder, tatt frå klokken 00.00 til 24.00 søndag 27. juni 2010. Turtips: Gå "alene" opp om kvelden og overnatt. Ta båten hjem tidlig neste morgen (eller bli der en natt til), lite folk og flott natur!
 3. Og 70% på diverse Mountain Hardweare-plagg. Kjøpte meg en Transition, vindtett variant! Lenke nede på forsiden.
 4. Går med "tjukk" bomullsbukse (Norrøna Amundsen) om vinteren. Har bare bokser under, det går fint. Liker ikke å ha det for varmt, men synker kvikksølvet under 10 blå er det greit med en slik nettingvariant fra Brynje. Etter etablering av leir eller til f.eks. isfiske har jeg en Brynje arctic under. Den er mer enn nok varm. Har også en fleecebukse som jeg fikk fra forsvaret, den har jeg aldri brukt på tur...
 5. Noen som vet hva Norrøna sin Storen 100L sekk veier? Noen erfaringer? Virker som en solid og ujålete sekk, perfekt for mitt bruk.
 6. Fant denne siden: [Hidden Content] Sammenlignet med REI.com er prisene bare bittelitt dyrere. Ser ut som det blir Western M. all the way. Til vinterbruk: [Hidden Content]Western_Mountaineering_Antelope_MF_101789.html (får med gratis Termarest prolite!) Omr. til 3500 nkr. Og til tidlig vår og sen høst: [Hidden Content]Western_Mountaineering_Ultralite_Sleeping_Bag_101792.html Omr. til 2933 nkr. Har også sett på Marmot sin Helium her... Litt usikker. Koster rund 2500 Nkr. Mye penger, til forhåpentligvis mye comfort! Gleder meg ti
 7. Og minus kniv. Altså dunpose, faktisk både tre-sesongers og til vinterbruk.
 8. Samme som trådstarter, minus telt
 9. Mange bra tips her! Kan eg låne tråden litt og spør om seriøse og billige engelske nettsteder?
 10. Bruke den!! I fint vær, drittvær, snø, regn, storm... you name it.
 11. Har selv en Paragon 29er og er kjempehappy med den. Bruker den til alt! Til jobben, sti og grussti. Er 1.90 så geometrien og de store hjula gjør at man føler seg tryggere i bratte stier, og den ruller bra på flata når jeg kommer opp i fart. Nå må jeg snart (dessverre) lagre den for vinteren, da blir det hybrid uten demp og piggdekk! Gary Fisher er et trygt valg innenfor 29er segmentet.
 12. Kjøpte nettopp 400gr ullfrotte på Prima Villmark. Teste plagget i helgen og vi ble raskt gode turvenner. Kommer til å bli mitt nye varmeplagg i vinter på tur.. Lang og varm rygg og pulsvarmere!
 13. Mine erfaringer er at man er passe varm så lenge man er i bevegelser og har gode ullsokker og fjellsko. Derimot er det vanskeligere å holde på varmen når man har nådd destinasjonen (leir, telt o.l.). Mitt tips er derfor forsvarets fotposer med kartanker (Tjukk, tova sokk) (Her: [Hidden Content] ). Varmt og godt hele kvelden, helt til man skal ta på seg de gamle fjellskoa neste morgen
 14. Vestavind

  kart

  Kjøp heller en billig GPS, kart har man da med uansett.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.