Gå til innhold
 • Bli medlem

fjellgal

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vet ikke om Sjur Mørdre fremdeles er aksjeeier i A-sport AS, men han har vært det. I følge denne artikkelen var han med å starte selskapet sammen med Pål Olimb. [Hidden Content] Om du leser på brreg.no under kunngjøriger ser du også at han var styremedlem fram til januar 2008
 2. Rettskriving er ikke din sterkeste side ser jeg
 3. Forskjellen ligger i ytterduken. I Vela er den av ripstop-polyester og i Vela extreme er den av ripstop-nylon. Ripstop-nylon er sterkere enn ripstop-polyester.
 4. Fredrik Sträng er kanskje ikke den mest respekterte klatreren i verden for tiden. [Hidden Content]
 5. REI har ingen avdeling i New York, men Paragon Sports er kanskje verd et besøk. Se www.paragonsports.com.
 6. 16 overnattinger hittil i år. Alle før 15. juni. Må snart komme meg ut på tur igjen.
 7. 3550 kroner er en god pris. Hvordan har du fått den prisen? Har du vært i USA og handlet? Når jeg beregner pris på Allak hos Moontrail kommer jeg fram til en pris på 4850 inkl frakt og mva.
 8. Kan anbefale Backcountry.com og Moontrail.com. Dette er anerkjente butikker, og alt har gått på skinner de gangene jeg har bestilt utstyr fra de. Du får sporingskode, og varene blir sendt fra butikken en dag eller to etter bestillingen.
 9. www.beaver.no holder til i Ytre Enebakk utenfor Oslo og selger ferdige tradisjonelle lavvoer, både med og uten stenger. Den minste tradisjonelle lavvoen, dvs beregnet for flere stenger, er en 16-manns.
 10. Leste på North Face sine nettsider at duken for det amerikanske markedet har polyesterduk mens duken er av nylon på det europeiske markedet. Dermed er det bedre duk på den europeiske versjonen. Merkelig at The North Face velger polyesterduk på sine amerikanske telt. Trodde alle ekstremtelt ble produsert i ripstop-nylon.
 11. Sendte en e-post til Nanok i dag for å finne ut av prisene. Fikk raskt svar. *Priser.* DomusDuo 3.599.- DomusTrio 4.599.- ArxcisDuo 4.599.- De har mao lagt seg et stykke under Helsport og Hilleberg i pris. Ser på papiret ut til å være bra 4-sesongstelt, men med noe kort liggelengde på DomusDuo og ArxisDuo. Fargen liker jeg godt. Lik farge som mitt fantastiske Hilleberg Unna.
 12. Materialet heter polykarbonat. Lexan er et merkenavn på polycarbonat og Nalgene er et merkenavn på drikkeflasker og annet.
 13. Norske Nanok har begynt å lage telt: [Hidden Content] Ser ut til å være telt med gode spesifikasjoner: ripstop nylon med 14 kg rivestyrke, duk silikonbehandlet på begge sider, DAC-stenger og relativt lav vekt. Virker som de er inspirert av Hilleberg både når det gjelder utforming, løsninger og farger.
 14. Her er lista mi inkl. vekter: Ryggsekk 1,1 Telt 2,1 Liggeunderlag 0,7 Sovepose 0,75 Primus 0,09 Gass 0,35 Kasserolle, bestikk, kopp 0,2 Klær 1 Frsthj., solbr., myggm., toap. 0,2 (Mobil, kamera, lykt) 0 (Fiskeutstyr) 0 Drikkeflaske 0,04 Kart, kartmappe, kompass 0,2 Mat 1 Kniv 0,1 Sum 7,83 Oslo Sportslager har laget et eksempel på en pakkliste for tre dager med produkter de selv selger. Lista finner du her: [Hidden Content]
 15. Her er min pakkliste: Ryggsekk Telt Liggeunderlag Sovepose Primus Gass Kasserolle, bestikk, kopp Klær Frsthj., solbr., myggm., toap. (Mobil, kamera, Lykt) Drikkeflaske Kart, kartmappe, kompass Mat Kniv Vekta på min sekk kommer på ca 8 kilo for en helgetur, men vekta varierer nok sterkt fra person til person etter hvor tungt utstyr man har.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.