Gå til innhold
 • Bli medlem

stratocasterlover

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Beklager litt OT, men når er egentlig grensa for å bruke gass? Brente meg litt på akkurat dette på forrige tur, ingen hadde fortalt meg at gass ikke fungerte i kulde... men tenkte å ha en tur igjen i slutten av mars og lurte på om gass var et trygt valg, da?
 2. De har helt sikkert enkelte produkter som holder mål men det et jo billigmerke, og man får det man betaler for. Enkelt og greit! Har for øvrig kjøpt to fleecegensere fra Stormberg, og sømmen har gått opp av seg selv i begge to. I tillegg krypet de noe vanvittig ved vask.
 3. Jepp.. jeg har denne jakka, bruker den både til hverdag og på turer nå om vinteren. Det første som slo meg var at den er utrolig fleksibel mtp. temperatur. Jeg kan sitte inne med den uten å bli varm, og jeg kan gå ut i 20 kuldegrader med bare ulltrøye under uten å bli kald. Har også merket at den er meget vannbestandig.... er vel vannsøyle på 10 000 hvis jeg ikke husker feil... så det skal noe til å bli våt i den!! Når jeg går på ski bruker jeg denne jakka og en tynn ulltrøye under, perfekt. Stopper jeg opp tar jeg bare på meg en ullgenser i tillegg, og blir overhodet ikke
 4. Tror du kan føle deg trygg på et greit kjøp her.... mange som har gitt positive tilbakemeldinger på denne, så hvis oppgitte minusgrader den tåler ikke stemmer så hadde nok folk ganske fort gitt negativ karakter...... Ellers må du huske å påregne toll, moms, fortollingsgebyr og 50$ i frakt til Norge.
 5. Selv kjøpte jeg for ikke så lenge siden Bergangs powerframe... ca. 160 liter inkludert sidelommer tror jeg. Tenkte som så at jeg like godt kunne kjøpe det største jeg fant når jeg først skulle investere noen tusen i en sekk... Er strålende godt fornøyd med komforten i hvert fall! Massevis av justeringsmuligheter. Et pluss også at den har feste for pulk, og at man kan gjøre om sidelommer og lokk til en mindre sekk, samt ta av hele sekken og bare bruke metallramma for å bære. Har bare hatt den på et par turer så vet ikke hvordan holdbarheten er på den, men den virker da temmelig solid
 6. Kjøpte selv Isbjørn Jan Mayen... strålende fornøyd. Ypperlig service, hele 22 minusgrader i komforttemperatur, du får posen nøyaktig som du ønsker (lengde, berdde, glidelåser osv), rask levering og pris bare 2095 kroner.....
 7. Fordi du lever i et sosialdemokrati. Avgifter og tollmurer beskytter de norske interessene, men som også må punge ut til arbeiderne som tjener ekstremt bra takket være arbeideren sin makt i Norge gjennom fagforbundene, sånn som LO.
 8. Syns det avhenger av hvor mye du kan fra før... Selv er jeg glad jeg ikke var på fleredagers langtur når jeg fant ut elementære ting om det å ligge i telt på vinteren, for eksempel at propan ikke fungerer, ordet fukt og damp fikk ny mening, blir veldig fort dehydrert på vinteren, betydningen av et skikkelig liggeunderlag gikk opp for meg, for å nevne noe
 9. Bruker pulk så mye som mulig, da jeg er rimelig sikker på at det er lettere å dra en gjenstand enn å bære den på ryggen... Fant en gammel Fjellpulken på finn og kjøpte nytt drag på xxl... kostet totalt rundt 1500 kroner... ingen stor investering og så absolutt verdt det!
 10. Det er kanskje ikke noe must, kommer vel egentlig an på hva man selv syns er behagelig.... kjører man nedover i 60 km/t og det er 20 kuldegrader blir det i følge yr.no sin tabell for effektive kuldegrader ([Hidden Content]) plutselig 36 kuldegrader..
 11. -41 på Røros i natt ja... kaldt å gå ut på do midt på natta da ja....
 12. Tenkte å teste utstyret selv til helga, blir i Sjusjøen/Øyer-området, så det at det var spådd under 30 kalde der jeg og.. Du kommer deg til Lillehammer med tog, og fra der er det ca. 15-20 minutter med bil/buss/taxi så er du på sjusjøen.
 13. Har hatt et par helger ute nå, og temperaturen har ligget på -1 til -4 grader. Brukte en Bergans Stranda ytterbukse, det er jo ikke akkurat noen boblebukse, men jeg holdt meg varm til tross for at jeg kun hadde en vanlig stilongs av ull under. Men når vinteren kommer for fullt, og det blir skikkelig kaldt, så er jeg redd det ikke holder! Jeg tenkte at en ullbukse like tykk som en vanlig ullgenser hadde vært tingen, men det virker jo som om ingen lager eller selger slike? Jeg vet ikke engang om det finnes, men jeg tenkte at siden det lages tykke gensere i ull så burde det også lages tykke
 14. Var og tok en tur på Sjusjøen i dag. Over en halvmeter snø på det meste, og forholdene var helt fantastiske. Det kommer sikkert en 30-40 cm til i løpet av neste uke også skal man tro værmeldingene. Masse oppkjørte løyper.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.