Gå til innhold
 • Bli medlem

Haakon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  382
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Haakon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var ekstremtur ja..... Du er en gal mann, men ekstremt imponerende. Om man tar vekk det lite imponerende mht mangel på sikkerhetstenking. Hadde du med satellittelefon?
 2. Campsiten ved Elvann/Langvann er nydelig, men høyst sannsynlig mye folk.... Jeg hadde heller syklet til Katnosdammen og teltet ute på odden der. Eller Mantjern, nydelig. Eller nord ved Store Daltjuven, godt utgangspunkt fra Stryken stasjon, husk få stoppetider for toget. Det beste er følge vegen.
 3. På eBay finner du mange slike til halve prisen (og under). Men husk: mange selger "silke", men er egentlig polyester. Er godt skjult i underteksten.
 4. Kjempeflott tur, vært der 2 ganger. I Katmandu kryr det av operatører på Island Peak, bare å velge. Du finner de i lett, i reisebyråer ec, mange kontakter de mest sentrale. Men du må påregne en uke fra bestilling. Den uka er det ingen problem å bruke opp i Katmandu, spennende by! Send meg gjerne en PM, så skal jeg sende deg en god referanse.
 5. Skal du bestige et fjell et eller annet sted i verden? Her er DEN store informasjonskilden: Petter Bjørstad, professor i Informatikk ved UiB, MÅ da være den personen i Norge (og Europa/verden?) som har besteget flest fjell. Uten å ha spurt han, våger jeg allikevel å dele hans database over turer; se topplisten hans under. Den er et gullgruve av informasjon, for han har vært fantastisk flink til å beskrive og dokumentere turene sine, mitt absolutte foretrukne oppslagsverk, bruker denne mer enn Summitpost: Siste telling: 1635 fjell! [Hidden Content] Les, lær,
 6. Hei Dreams! Jada, som Kjell Iver skriver, så har jeg (Haakon) har en tur på gang. Vi er en liten gjeng som skal opp og kontakt meg gjerne! Vi er i full planleggingsfase. Kontakt [email protected]/93072607. Vil gjerne høre fra deg!
 7. Lite trolig du finner noe i småbyene, men mulig i Bariloche, den byen er jo temmelig tur-roientert. Men jeg hadde tatt med noe, det skjer ikke annet enn at du mister det. Men jeg er rimelig sikker på at det går bra.
 8. Lite trolig du finner noe i småbyene, men mulig i Bariloche. Men jeg hadde tatt med noe, det skjer ikke annet enn at du mister det. Men jeg er rimelig sikker på at det går bra. Jeg har reist mange ganger (12) til Argentina og Chile med Real Turmat. Landene skriver selv at de ikke vil tillate kjøtt og animalske produkter inn i landene. Vi har alltid tatt med Real Turmat og det har alltid gått bra, men det er tydeligvis litt opp til den enkelte ved grenseovergangen/flyplassen. Jeg har vært nervøs hver eneste gang, men det har alltid gått bra. Det de er redd for, er at deres fl
 9. Jeg har reist mange ganger (12) til Argentina og Chile med Real Turmat. Landene skriver selv at de ikke vil tillate kjøtt og animalske produkter inn i landene. Vi har alltid tatt med Real Turmat og det har alltid gått bra, men det er tydeligvis litt opp til den enkelte ved grenseovergangen/flyplassen. Jeg har vært nervøs hver eneste gang, men det har alltid gått bra. Det de er redd for, er at deres flora og fauna skal "infiseres" av ukjente arter, men muligheten for spredningen skal visst ødelegges av frysetørringen. De siste årene har jeg fått et skriv fra Real om at disse pakningene er fryse
 10. Jeg er litt stutt og med en begynnende mage, og jeg får IKKE på meg Hagløfs-jakkene. De er underlig trange i snittet, så prøv dem.
 11. Hva med Riksgränsen i Sverige til bunnen av Rombaksbotn ved Narvik? Det tar deg ca 4 timer.... Men flott tur, med masse informasjon underveis om Rallarkulturen ifm byggingen av Ofotbanen. Eller: hva med grensen-Hellemobotn, den kan du ta på ca 1 time... Men litt kort, kanskje....:-)
 12. Hei Dette er litt "shot in the dark", men om dun tar kontakt med denne jaren, kanskje han er den du leter etter? [email protected]
 13. Hei Thomas Tok du denne turen til Lågaros som du beskriver? Var den bra?
 14. Hvordan gikk turen? Ble den gjennomført? Så på Skiforeningens sider at de faktisk hadde preparert fra Katnosa og ned til Daltjuven på Langfredag..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.