Gå til innhold
 • Bli medlem

Haakon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Haakon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var et spor, tusen takk. Prøver dem. Jeg har ringt Helsport i 3 dager og hele tiden blitt satt over til en "ekspert" som ikke svarer.... Men nå kontakter jeg din "barentsoutdoor", takk igjen!
 2. He he..... Teltet ER faktisk kjøpt opprinnelig i USA. Men på eBay og jeg har selvfølgelig ikke kvitteringen. Men jeg kan gjerne reparere/få det reparert selv, om jeg bare får tak i den helsikes plasten! Synes nesten umulig. Noen som vet om teltleverandører som har elt med vindu? (ikke North Face...)?
 3. Takk for svar. Ja, jeg har vurdert teltduk, men tenkte jeg skulle forske ut vindusmuligheten først. Jeg har forsåvidt ikke spesielt dårlig erfaring med plastvindu bortsett fra denne ene gangen, men tror en medvirkende årsak var at dette teltet er skikkelig gammelt, i alle fall 15 år.... En refleksjon rundt service hos The North Face. De er snåle. De nekter plent å send e meg et lite stykke plast så jeg kan sette det inn selv f.esk. via Sømhuset. MEN; de har livstidsgaranti på teltene sine (hva nå den er verdt), så de sier at jeg bare kan sende teltet til dem i USA så skal de reparere
 4. Jeg var ute i styggvær på vidda før jul. Brukte et TNF-telt VE25. 2 av stengene ble bøyd og begge vinduene i ytterteltet revnet. 1: Kan jeg bar bøye teltstanga tilbake uten risikere noen svekkelse? 2: Hvor/fra hvem kan jeg få tak i vindusplast slik at den kan repareres på f.eks. Sømhuset? Sømhuset har ikke vindusplast.
 5. Hva er poenget med innlegget, Sliten og Kjørt? For de fleste utenom deg er en 2-3 ukers "tur" litt av en ekspedisjon. Som det er, hvor vil du?
 6. Det var ekstremtur ja..... Du er en gal mann, men ekstremt imponerende. Om man tar vekk det lite imponerende mht mangel på sikkerhetstenking. Hadde du med satellittelefon?
 7. Campsiten ved Elvann/Langvann er nydelig, men høyst sannsynlig mye folk.... Jeg hadde heller syklet til Katnosdammen og teltet ute på odden der. Eller Mantjern, nydelig. Eller nord ved Store Daltjuven, godt utgangspunkt fra Stryken stasjon, husk få stoppetider for toget. Det beste er følge vegen.
 8. På eBay finner du mange slike til halve prisen (og under). Men husk: mange selger "silke", men er egentlig polyester. Er godt skjult i underteksten.
 9. Kjempeflott tur, vært der 2 ganger. I Katmandu kryr det av operatører på Island Peak, bare å velge. Du finner de i lett, i reisebyråer ec, mange kontakter de mest sentrale. Men du må påregne en uke fra bestilling. Den uka er det ingen problem å bruke opp i Katmandu, spennende by! Send meg gjerne en PM, så skal jeg sende deg en god referanse.
 10. Skal du bestige et fjell et eller annet sted i verden? Her er DEN store informasjonskilden: Petter Bjørstad, professor i Informatikk ved UiB, MÅ da være den personen i Norge (og Europa/verden?) som har besteget flest fjell. Uten å ha spurt han, våger jeg allikevel å dele hans database over turer; se topplisten hans under. Den er et gullgruve av informasjon, for han har vært fantastisk flink til å beskrive og dokumentere turene sine, mitt absolutte foretrukne oppslagsverk, bruker denne mer enn Summitpost: Siste telling: 1635 fjell! [Hidden Content] Les, lær,
 11. Hei Dreams! Jada, som Kjell Iver skriver, så har jeg (Haakon) har en tur på gang. Vi er en liten gjeng som skal opp og kontakt meg gjerne! Vi er i full planleggingsfase. Kontakt [email protected]/93072607. Vil gjerne høre fra deg!
 12. Lite trolig du finner noe i småbyene, men mulig i Bariloche, den byen er jo temmelig tur-roientert. Men jeg hadde tatt med noe, det skjer ikke annet enn at du mister det. Men jeg er rimelig sikker på at det går bra.
 13. Lite trolig du finner noe i småbyene, men mulig i Bariloche. Men jeg hadde tatt med noe, det skjer ikke annet enn at du mister det. Men jeg er rimelig sikker på at det går bra. Jeg har reist mange ganger (12) til Argentina og Chile med Real Turmat. Landene skriver selv at de ikke vil tillate kjøtt og animalske produkter inn i landene. Vi har alltid tatt med Real Turmat og det har alltid gått bra, men det er tydeligvis litt opp til den enkelte ved grenseovergangen/flyplassen. Jeg har vært nervøs hver eneste gang, men det har alltid gått bra. Det de er redd for, er at deres fl
 14. Jeg har reist mange ganger (12) til Argentina og Chile med Real Turmat. Landene skriver selv at de ikke vil tillate kjøtt og animalske produkter inn i landene. Vi har alltid tatt med Real Turmat og det har alltid gått bra, men det er tydeligvis litt opp til den enkelte ved grenseovergangen/flyplassen. Jeg har vært nervøs hver eneste gang, men det har alltid gått bra. Det de er redd for, er at deres flora og fauna skal "infiseres" av ukjente arter, men muligheten for spredningen skal visst ødelegges av frysetørringen. De siste årene har jeg fått et skriv fra Real om at disse pakningene er fryse
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.