Gå til innhold
  • Bli medlem

Rabz182

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rabz182

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg er ikke gira på å løpe. Har en del erfaring med rask gange med relativt tung oppakning, men løping på fjellet har jeg så og si ingen erfaring med. Turen trenger absolutt ikke være behagelig, men gjennomførbar. Si jeg bruker nærmere to døgn på å gå, vil du da utelukke at jeg kommer i mål?
  2. Hei! Jeg er en student på 20 år som ikke klarer å legge fra seg en idé om å gå en tur som forhåpentligvis ingen har gjennomført før. Turen går ut på å gå Hardangervidda på langs (Finse - Haukeliseter) til fots i strekk i sommer. Planen er altså å starte å gå veldig tidlig på morgenen og gå helt til jeg er fremme ved Haukeliseter. Tror dere dette er gjennomførbart? Er veldig glad i å gå, er i god form og kommer til å trene frem mot startsdagen. Vanskelig å si hvor tung sekken blir, men uten telt, sovepose, klær og mat for flere dager har jeg troa på en lett oppakning. Satser på ferdiglagd mat som ikke trenger forbereding. Har dere en anelse om hvor mange timer jeg vil komme til å trenge fra start til mål? Tipper rundt 30+ timer? Vet dere om dette har blitt gjort av andre? Er klar over at mange rister på hode når en hører om slike "selvpinings-turer", men jeg synes dette hadde vært utrolig moro å få til! Setter utrolig pris på svar! Mvh Robin
  3. Dette er ingen dum idé. Skal høre med gutta..er ikke dumt med en testtur før vidda. Erfaringsnivået vårt på vidda er ca 0, men vi har vært mye ute på vinterstid, bare ingen ekspedisjonsturer. Vi er 20 år gamle og holder til i Tønsberg-området. Takk for info! Ser at hardangervidda kan by på det meste. Håper veldig på å få til turen i år før påske. Tar med kamera, penn og papir, så blir det forhåpentligvis en turrapport fra meg også snart! Har allerede lest om turene deres, veldig interessant og lærerikt. Turrapportene dine har vært med å inspirere oss til å gå denne turen!
  4. Tusen takk for gode og hjelpsomme svar! Skjønner nå at det er fjellski som gjelder. Setter fortsatt veldig stor pris på all info og tips ang. denne turen! Vi kommer til å planlegge turen veldig nøye og godt, alt fra værforhold til primus i minusgrader, så forhåpentligvis vil risikoen for turen være minimal. Når det er sagt så er vi også gira på en krevende tur med litt utfordringer, gjerne så fort som mulig. Noen som har forslag til ca dato som er lurt å dra ut? (Må være før påske).
  5. Betyr dette at vi må regne med å lage våre egne spor med mindre vi venter til det har blitt litt tråkka opp av påskefolket? Er det mulig å finne ut når strekningen tidligst er ferdig-kvista? Hva tenker du på mtp sikringsutstyr? Vi er alle i god form og har gått mye på ski. Vi håper på å dele opp hytteovernatting og teltovernatting 50/50, så vi er utstyrt for å sove ute også. Lurer på om det er greit å gå med vanlig langrennski på vidda i februar/starten av mars. Har hørt folk snakke om at det ikke er vits å investere i fjellski på den turen. Har ikke lyst til å gå med snø til låra.
  6. Hei! Vi er 3 gutter som ønsker å gå Hardangervidda på langs (Finse - haukeliseter) så snart det er løyper der! Det jeg lurer på er om det i det hele tatt blir kjørt opp løyper på den strekningen og når. Kan DNT hyttene anvendes hele vinteren, evt. når?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.