Jump to content

Ferdafus

Medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About Ferdafus

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ferdafus's Achievements

 1. Har hentet inspirasjon fra Håkon Magne Gjelsvik og Thomas Ytterli (http://www.turdata.com/hakon/no_paa_l.html) og skissert en foreløpig rute som vist på bildene:
 2. Jeg skal gå Norge på langs på vinterhalvåret 2022 og lurer på om noen har 1:50 000 kart for hele eller deler av reisen jeg kan kjøpe til en billig penge? Evt. om noen har gått Lindesnes-Nordkapp og sitter igjen med en bunke kart de ikke skal bruke mer? Kan alltids benytte meg av "Lag ditt eget turkart" på norgeskart.no, men jeg foretrekker 1:50 000 kartene fra Norgeserien.
 3. Jeg kommer sørfra Hardangervidda, ja. Begynner i Lindesnes i slutten av januar, så regner med å være på Hallingskarvet tidlig februar. Går heller en "omvei" enn å risikere liv og helse. Takk for innspill.
 4. Halla! Dette er mitt første innlegg på fjellforum. Spent på å høre deres erfaringer. Jeg er lutter øre! Jeg skal gå Norge på langs på nyåret, og trenger råd ang. etappen som skal gå gjennom Hallingskarvet nasjonalpark. Hva er den beste ruten? Gå (Krækkja -) Finse - Raggsteindalen (blå rute) Haugastøl - Folarskardet - Raggsteindalen (rød rute) Ustadoset - om Prestholtskarvet - Byrkjedalen - Raggsteindalen (oransj rute) Verdt å merke seg: Det er høy skredfare i dalen ved Kyrkjedøri og i Folarskardet. Den oransje runden kan også gå via Myrland og videre nord til Iungsdalshytta. Ellers er planen å krysse Strandavatnet fra Raggsteindalen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy