Gå til innhold
  • Bli medlem

Ferdafus

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ferdafus

  1. Neilpitts.com - der finner du ruta i sin helhet. De skal publisere GPX filene til ruta når de er ferdige med NPL👍
  2. Heisann! Jeg skal gå Norge på langs i vinter. På jakt etter rutebeskrivelser, GPX filer eller track log fra fjellfolk som har gått hele eller deler av ruta (på ski, vel og merke). Hadde vært spennende å sammenligne min planlagte rute med ruter fra de som allerede har gått. Takk for tipsene!
  3. Når kan man forvente å finne skuterspor mellom Finse-Rjukan? Veit ruta ikke kvistes før februar.
  4. Hvordan komme seg over vinterfjellet fra Heidal til Otta med ski og pulk? Alle innspill tas imot med takk.
  5. Jeg kommer sørfra Hardangervidda, ja. Begynner i Lindesnes i slutten av januar, så regner med å være på Hallingskarvet tidlig februar. Går heller en "omvei" enn å risikere liv og helse. Takk for innspill.
  6. Halla! Dette er mitt første innlegg på fjellforum. Spent på å høre deres erfaringer. Jeg er lutter øre! Jeg skal gå Norge på langs på nyåret, og trenger råd ang. etappen som skal gå gjennom Hallingskarvet nasjonalpark. Hva er den beste ruten? Gå (Krækkja -) Finse - Raggsteindalen (blå rute) Haugastøl - Folarskardet - Raggsteindalen (rød rute) Ustadoset - om Prestholtskarvet - Byrkjedalen - Raggsteindalen (oransj rute) Verdt å merke seg: Det er høy skredfare i dalen ved Kyrkjedøri og i Folarskardet. Den oransje runden kan også gå via Myrland og videre nord til Iungsdalshytta. Ellers er planen å krysse Strandavatnet fra Raggsteindalen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.