Gå til innhold

Jornis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Mistet og funnet.

  Hei! Fant denne på Blefjellgruppa på Facebook
 2. What's on your mind?

 3. Denne kan leses her: http://www.nb.no/utlevering/nb/5b7fcdbd227558eea88f077a7449d8d7#&struct=DIV6
 4. Gas in Sandefjord, need help

  http://kart.gulesider.no/m/aUCyS
 5. Hvilken primus skal jeg kjøpe?

  Etter det jeg kan se er vel vindskjermen inkludert.
 6. Er det noen som kan gi en førmelding for Blefjell?
 7. Omnifuel i Trangia

  Er det ikke denne det er snakk om da?: http://www.xxl.no/villmarksliv/turmat-turutstyr/kokeapparater-/trangia-adapter-til-nova-og-nova-1009479
 8. Primushjelpetråd

  Tony som måtte avbryte prosjektet "Norge i Sirkel" pga av en stygg ulykke med sin primus har nå fått svar fra Priums ang årsak til denne. http://www.norgeisirkel.com/
 9. Fiske omegn Kalhovd

  Fisket for noen år siden i et vann som heter Bakketjønn som ligger ca 4km i luftlinje vest for Stegaros. Vi fikk bra med fisk av fin størrelse den gangen.
 10. Den ultimate Finnemarka-turen

  Gikk denne turen tidligere i sommer. Ble sluppet av godt oppe i åsen nedenfor Breiliflaket, gikk til Glitre første dagen i ett vannvittig regnvær. Må vel si at var rimelig pumpa når jeg lå meg til for kvelden. Dag to ned til Aronsløypa var en nytelse. Sol og med ett mye mer lettgått terreng. Må vel innrømme at jeg gikk på veien fra Vesle Nykjua og til Glitre.
 11. lett oppblåsbart liggeunderlag....

  Dette så meget interessant ut. Lurer litt på hvor "solid" dette er. Er det et underlag som kun er beregnet på ett støvfritt telt, eller tåler det en runde i lyngen?
 12. Veggli-Blefjell

  Takk for ett utfyllende turforslag . Da jeg har lyst til å gå hele Bleryggen kommer jeg til å gå til Sigridsbu via Bletoppen. Videre derfra ned til Vasshølet og over Krøkla/Flotta til Strutåsen. Er rimelig lommekjent i området sør for Storeble så jeg ønsker absolutt ikke å gå ned til Fagerfjell/Sandtjern for å følge skiløypa til Strutåsen. Denne strekningen har jeg gått alt for mange ganger, etter alt for lange dagsturer.
 13. lett oppblåsbart liggeunderlag....

  Ser at helsport har kommet med ett underlag som heter TOUR: http://www.fjellsport.no//Product/AcVariant.aspx?AcpId=2.867538. Synes dette ser foruftig ut når det gjelder pris, tykkelse, og pakkevolum. Er det noen som har noen erfaringer med dette?
 14. Veggli-Blefjell

  Etter det jeg kan se på kartet vil jeg anta at jeg trenger 2 dager på denne turen. Tror ikke det vil være så galt, skal overnatte i telt så det blir noen kilo i sekken.
 15. Veggli-Blefjell

  Er det ingen som har gått denne turen før?
×