Gå til innhold

Jornis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jornis

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tror ikke du finner denne dimensjonen hos Biltema. Det er nok denne du skal ha: https://www.elfadistrelec.no/no/ring-nbr-70-shore-26-57-mm-53-mm-simrit-26-57-53-72-nbr-872/p/11076468?q=110-76-468&page=1&origPos=1&origPageSize=50&simi=99.9&no-cache=true
 2. Hei! Fant denne på Blefjellgruppa på Facebook
 3. What's on your mind?

 4. Denne kan leses her: http://www.nb.no/utlevering/nb/5b7fcdbd227558eea88f077a7449d8d7#&struct=DIV6
 5. http://kart.gulesider.no/m/aUCyS
 6. Etter det jeg kan se er vel vindskjermen inkludert.
 7. Er det noen som kan gi en førmelding for Blefjell?
 8. Er det ikke denne det er snakk om da?: http://www.xxl.no/villmarksliv/turmat-turutstyr/kokeapparater-/trangia-adapter-til-nova-og-nova-1009479
 9. Tony som måtte avbryte prosjektet "Norge i Sirkel" pga av en stygg ulykke med sin primus har nå fått svar fra Priums ang årsak til denne. http://www.norgeisirkel.com/
 10. Jornis

  Fiske omegn Kalhovd

  Fisket for noen år siden i et vann som heter Bakketjønn som ligger ca 4km i luftlinje vest for Stegaros. Vi fikk bra med fisk av fin størrelse den gangen.
 11. Gikk denne turen tidligere i sommer. Ble sluppet av godt oppe i åsen nedenfor Breiliflaket, gikk til Glitre første dagen i ett vannvittig regnvær. Må vel si at var rimelig pumpa når jeg lå meg til for kvelden. Dag to ned til Aronsløypa var en nytelse. Sol og med ett mye mer lettgått terreng. Må vel innrømme at jeg gikk på veien fra Vesle Nykjua og til Glitre.
 12. Dette så meget interessant ut. Lurer litt på hvor "solid" dette er. Er det et underlag som kun er beregnet på ett støvfritt telt, eller tåler det en runde i lyngen?
 13. Takk for ett utfyllende turforslag . Da jeg har lyst til å gå hele Bleryggen kommer jeg til å gå til Sigridsbu via Bletoppen. Videre derfra ned til Vasshølet og over Krøkla/Flotta til Strutåsen. Er rimelig lommekjent i området sør for Storeble så jeg ønsker absolutt ikke å gå ned til Fagerfjell/Sandtjern for å følge skiløypa til Strutåsen. Denne strekningen har jeg gått alt for mange ganger, etter alt for lange dagsturer.
 14. Ser at helsport har kommet med ett underlag som heter TOUR: http://www.fjellsport.no//Product/AcVariant.aspx?AcpId=2.867538. Synes dette ser foruftig ut når det gjelder pris, tykkelse, og pakkevolum. Er det noen som har noen erfaringer med dette?
 15. Etter det jeg kan se på kartet vil jeg anta at jeg trenger 2 dager på denne turen. Tror ikke det vil være så galt, skal overnatte i telt så det blir noen kilo i sekken.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.