Gå til innhold
 • Bli medlem

DaHoIv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DaHoIv

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Jeg gikk ruta i august og så ingen tegn til noe ras.
 2. Hei Jeg vil anbefale trondheim-klatresenter.no Veldig hyggelig og flinke folk. De som driver det har lagt ned enorme mengder dugnadstimer for klatremiljøet i Trondheim. Gjennom Trondheim klatreklubb og bolting av ruter rundt Trondheim. Dessuten er det veldig god stemning på klatresenteret. Har så vidt sett instruktørene i Ute-hallen, og ble ikke spesielt imponert over de... Innholdet på kurset skal være det samme, da begge følger norsk klatreforbund (NKF) sine maler. Arve Stavø som driver Trondheim-klatresenter sitter også i styret til NKF og er ansvarlig for kaltrekursene.
 3. Bruker et animasjonsprogram som heter Synfig studio: [Hidden Content] kan man tegne en animert strek som er turruta. Også kan man zoome inn på bestemte områder og bevege seg rundt i bildet, som skaper effekten av å følge ruta.
 4. Jeg bruker Kdenlive i Linux, men ser det finnes en versjon til windows også: [Hidden Content] Vil si at det er et middels avansert program, som har alle de viktigste funksjonene for meg. Her er en video jeg har laget med Kdenlive:
 5. Jeg har en gammel Garmin gps (uten kamera) og et vanlig kamera uten gps, også har jeg gpsen stående på under hele turen slik at posisjonene lagres. Deretter bruker jeg [Hidden Content] til tage bildene med gps-koordinater når jeg kommer hjem. Funker fint sålenge klokka på kamera er riktig.
 6. Anbefaler å kjøpe maten lokalt. Den er god, og samtidig støtter du lokalt. Jeg brukte en vannpumpe til å rense vannet med: [Hidden Content] Ellers får man kjøpt både vannrense -tabletter og flaskevann med rent vann. Jeg brukte gåstaver og synes det var nyttig. Du får kjøpt det billig i Kathmandu. God tur!
 7. Jeg har planer om å kjøpe Spitz Jacket fra Haglöfs. Synes den passer mitt behov bedre enn CIRQUE jacket, da jeg hovedsak kommer til å bruke den til fjellklatring/tinderangling. Men vil gjerne høre dine erfaringer med jakka.
 8. såvidt jeg har forstått var alle i livet da de ble funnet, men den ene døde seinere av skadene. 4 personer har allerede omkommet i snøskred i år, det gjør det her til en av de verste vintrene med tanke på antall omkomne i snøskred: [Hidden Content]
 9. DaHoIv

  66°North

  Jeg har en dunvest fra 66°North som er kjøpt på Island. Det er 4-5 år siden jeg kjøpte den, og den er fortsatt i god stand. Er godt fornøyd.
 10. 500fjell: Fornøyd med ditt valg? Noen som har erfaring med Kayland Apex Rock ?
 11. Er den funksjonen fortsatt tilgjengelig? Finner den nemlig ikke. Finnes det evt noen annen slik funksjon nå?
 12. Jeg har Sidewinder-jakka, og er kjempe fornøyd. Det er i hovedsak en vinterjakke med snø-skjørt. Det eneste jeg savner på den er flipp med borrelås foran hovedglidelåsen.
 13. DaHoIv

  Hvem i trondheim?

  Er du student, så pleier Tindegruppa å ha kurs tidlig på høsten: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.