Gå til innhold

larsingedude

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. larsingedude

  Kilimanjaro - en tur uten guide?

  Hvordan gjorde dere det med vann på turen?
 2. Hei, har veldig lyst til å komme på toppen av afrikas høyeste fjell. Jeg har noen spørsmål som jeg håpte å få svar på: 1. Hvordan er forskjellen mellom 4500 meter og 5800 meter? 2. Hvor "billig" kan jeg få en kilimanjaro tur med/uten guide? (har utstyr fra før) 3. Noen som har vært på fjellet før, og har gode tips å dele? Hvilken rute gikk du/dere? Takk for svar Mvh Lars Inge Olsen
 3. Hei, får sørlandsføreren på lørdag, men tenkte å klatre litt i morgen / onsdag hvis været er ok. Noen som vet om bra klatresteder i Grimstad, eller i nærheten? Ligger på 4-5 tallet, fint om det hadde vært noen 6a/b ruter der også. Trenger veibeskrivelse også så vidt jeg vet er ikke sørlandsfører tilgjengelig på nettet?
 4. larsingedude

  Noen som vet hvor jeg kan kjøpe feller til K2 coomback?

  Tenkte jeg slapp å kutte til fellene siden de allerede er tilpasset
 5. larsingedude

  Røykbelagr Gore tex utstyr, skal jeg vaske det?

  Nei, lurte vel hovedsakelig på om det var skadelig for membranet:) takk for alle svar.
 6. Hei, k2 har vist produsert feller til k2 coomback ski. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette?
 7. Hei, var i en hyttelignende greie i natt, iløpet av natta ble det veldig mye røyk der jeg hadde heng opp jakka mi. Burde jeg kjøre en vask på utstyret ettersom det stinker røyk?
 8. Hei alle som leser dette. Jeg skal på tur med skolen fra 9 mars til 24 mars i år. Lurer på ett par ting: *Hvordan blir været? Vi skal gå rundt i Nepal fra 2200-4000 meters høyde. *Er det noe jeg burde være obs på? Kan være alt mulig. *Er det noe jeg bør få med meg? Skal være igjen fra 24 mars til 5 april. Har bare med en sekk så er relativ fleksibel. Min utstyrsliste ser slik ut: *3 Ullstilongs og Ulltrøye *1 Ullgenser *1 Fleecegenser *4 Sokker ull *2 Strikkesokker ull *1 Dunjakke *1 Skalljakke *1 Skallbukse *2 Joggebukse *2 t-skjorter bomull *shorts *hodelykt *3 dassruller *tannbørste, tanntråd og tannkrem *1 ulllue *solbriller *1 pass *bankkort *cash tilsv 500 nok ----------------- Er det noe jeg ikke behøver, eller bør ha med?
 9. larsingedude

  NTN sko og feller til god pris?

  Hei, noen som vet om gode priser på NTN sko og feller?
 10. larsingedude

  Lyngen vs falketind

  Hei, hva er forskjellen mellom disse dunjakkene fra norrøna?
 11. larsingedude

  Nanok gateway dunjakke, erfaringer?

  Er dette en god jakke?
 12. larsingedude

  Reklamere på dunpose som lekker dun

  Hei, Kan jeg reklamere på en dunpose som lekker dun? Har en nanok pose som er knappe 2 mnd og lekker relativt mye dun. Har snakket med noen andre som sier de ikke har opplevd dette problemet.
 13. Hvor kan jeg kjøpe Nanok Expedition / Gateway dunjakke? Osloslager har ikke str inne
 14. Hei, er dette ett bra kjøp? http://www.xxl.no/villmarksliv/turmat-turutstyr/lykter-lamper/silva-l1-3-watt-luxeon-hodelykt-9005863?WT.ac_id=Forside_Flash&utm_source=Forside&utm_medium=ForsideFlash&utm_campaign=L1Hodelykt
 15. larsingedude

  Bergans svartisen pants?

  arcteryx ftw bergans er ikke vantett, arcteryx er
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.